promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Détár Enikő bikinis képein ámulnak az emberek, 60 évesen is elképesztő formában a színésznő

Détár Enikő bikinis képein ámulnak az emberek, 60 évesen is elképesztő formában a színésznő

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A 60 éves Détár Enikő bikinis képei meghosszabbítják a hőségriadót.

Détár Enikő hazánk egyik legismertebb és legcsinosabb színésznője. Már 60 éves, de egyáltalán nem látszik rajta a kor; mi több, olyan elképesztő formában van, hogy azt a huszonévesek közül is sokan megirigyelnék. Rékasi Károly volt felesége éppen Spanyolországban nyaral kedvesével, és a tengerparton készültek róla bikinis fotók, amik annyira forrók, hogy mondhatni meghosszabbítják a hőségriadót.

A színésznővel nemrég jelent meg egy friss videó, ugyanis ő volt D. Tóth Kriszta vendége az Elviszlek magammal évadzáró adásában. Ez egy igen különleges adásnak mondható, hiszen most először találkozott egymással személyesen a két hölgy, így aztán olyasmivel kezdődött a műsor, amilyenre még nem volt példa:

kezet fogtak és bemutatkoztak egymásnak.

Érdekes, hogy Détár Enikő és D. Tóth Kriszta még akkor sem találkozott, amikor az RTL-nél dolgoztak, hiszen amikor Kriszta a Híradó hírolvasója volt, Enikő a Reflektor és a Találkozások műsorvezetője. Détár Enikőnek két gyermeke született Rékasi Károlytól, Zsigmond és Eszter, akik között 13 év korkülönbség van. Ugyan nem javasolták neki, hogy másodszor is szüljön, élete legjobb döntésének tekinti, hogy bevállalta a második gyereket is.


A műsorban természetesen Rékasi Károllyal való kapcsolata és a válás is szóba került; Détár Enikő örül annak, hogy megélhette azt a 30 évet, amit együtt tölthettek, de az utolsó egy évet jó lenne kitörölni. Pozitív dologként tekint vissza a házasságukra, elmondása szerint az a három évtized olyan volt, ahogy azt ő elképzelte még gyerekkorában.

Détár Enikőnek most már új párja van, akivel gyakran posztol közös képeket a közösségi oldalán, ugyanakkor ide kerültek fel azok a bikinis fotók is, amiken ámulnak az emberek. A kommentszekciót elözönlötték a dicsérő hozzászólások, mindenki azon a véleményen van, hogy Détár Enikő még 60 évesen is fantasztikus formában van.