promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betolakodót fogtak a Rendőrpalotában, közleményt adott ki a BRFK, fogalmuk sincs hogy jutott be a surranó bársonytalpú
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ellenállt az intézkedésnek, a tűzszakaszhatár feliratú ajtó mögött bukkantak rá.

Meglehetősen szokatlan bejegyzést tett közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság, illetéktelen betolakodóval szembesültek ugyanis a Rendőrpalota egyik félreeső szobájában. Hogy miként jutott be az épületbe, az egyelőre rejtély, az viszont biztos, hogy kifelé már nem talált utat. Így aztán óriási szerencse, hogy időben rábukkantak, mielőtt még baja esett volna.

„Tegnap még teljesen elégedettek voltunk a biztonsági megoldásainkkal, hogy hétvégén, bár több ezren látogattak hozzánk, mégis csak az jutott be, akit, vagy amit mi be szerettünk volna, hogy jusson a Rendőrpalotába. Egy valamivel nem számoltunk még mi se. Azzal a fekete, négylábú, kb. 3-4 kilós, automata dorombolórendszerrel felszerelt bársonytalpú illegális behatolóval, aki úgy játszott ki bennünket, hogy azóta sem tudjuk, hogy hol, mikor, és, hogyan sikerült bejutnia a tűzszakaszhatár feliratú ajtó mögé”

- írták.

„Szerencséjére az életvédelmi nyomozók megóvták, hogy elhasználja bármelyik életét a kilencből"

 – írták, hozzátéve, hogy kollégáik segítséget kértek az Állatmentő Ligától, akik befogták a hatóságnak még kimerülten is kitartóan ellenálló cicát.

Az újpesti állatmentők rutinos közreműködésének hála aztán végül macskahordozóba került a morcos ábrázatú minipárduc, aki feltankolva finomságokból valószínűleg hamarosan új gazdihoz kerül majd – ki tudja, talán pont egy rendőr fogadja be.

„Mostanra a konok kandúr is rájött, hogy mennyivel jobb neki náluk, mint a tűzszakaszhatár feliratú ajtó mögött. Ismét csak a szokásos; szállás, étel, ital, egészségügyi ellátás, és simi. Hát ilyen kiszolgálást sem kapott még illetéktelen behatoló”

– írták a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán, ahol néhány fotót is posztoltak a hátracsapott fülű szőrgombócról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás