promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly súlyos vallomása: több tucatnyi titkos viszonya volt, Diana után is szeretőket tartott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly nem a hűség szobra volt, Diana keserű szavai mindent elárulnak kettejük házasságáról.

A királyi család élete protokollok és szigorú szabályok mentén zajlik, amibe látszólag nem férnek bele a kikacsintások, a határok átlépése. Nem is tévedhetnénk ennél nagyobbat, Károly élete az ékes példa erre.

Ahogy arról már korábban is írtunk, Károly igazán nagy szerelme egy ausztrál nő volt, kinek rövid élete tragikus véget ért. Diana hercegné másodhegedűsnek érezhette magát, Kamilla pedig szintén versengett Károly kegyeiért.

A későbbi király nyeregben érezhette magát, hiszen bár természetesen néhányan őt is kikosarazták, a többség mesés és gondtalan életet remélt attól, ha bekerül a családba, ahol már csak hátra kell dőlnie két kötelező program között.

Csakhogy Károly válogathatott, és válogatott is kedvére, mint ahogy a család is. Akik mindenki számára „megfelelőek” voltak, azok viszont nagyon is jól tudták, hogy milyen kötelezettségekkel járna a házasság.

Károly azonban nem adta fel, saját bevallása szerint 30 éves korát megelőzően legalább húsz arisztokrata hölggyel volt viszonya, ötnek pedig a kezét is megkérte, a frigy azonban nem jöhetett létre.

Talán ők jártak ezzel a legjobban, hiszen Diana később „zsúfoltnak” nevezte a házasságukat, ami nem túl hízelgő, hiszen azt jelenti, hogy többen is vannak benne, akiknek nem kellene képben lenniük. A szerelmi sokszög végül tragikus véget ért, Diana balesetét követően néhány hónapra rá Kanga is elhunyt, így Kamilla előtt már nem volt akadály.

A sors furcsa fintora, hogy Kamilla számára nem Károly volt az első számú, hanem Andrew Parker Bowles, aki 22 évig volt a házastársa. Kamilla végül 2005-ben mondta ki a „boldogító” igent, a szövevényes kapcsolatok pedig úgy néz ki, mostanra végre nyugvópontra jutottak. Ilyen szempontból a közvélemény figyelme ma már inkább Harryre és Vilmosra irányul.

Forrás: Nők Lapja

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás