promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hernádi Judit régi titkára derült fény, egy másik férfiért hagyta faképnél a kollégáját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő egész máshogy emlékezett a történetre, mint Friderikusz Sándor.

Valószínűleg sokan szívesen emlékeznek vissza a kilencvenes évek elején óriási népszerűséggel futó Friderikusz Show-ra, ami a maga műfajában az első ilyen műsor volt a vasfüggöny lebontása utáni Magyarországon.

Habár a talkshow, mint formátum még gyerekcipőben járt ekkoriban hazánkban, épp ez adta meg a műsor báját, amit hosszú évekig milliók követtek a tévében és presztízsértékkel bírt feltűnni benne. A legnagyobb külföldi sztárokat is láthattuk benne, mint Jean-Claude Van Damme, vagy éppen Bud Spencer, de természetesen a magyar hírességek is szép számmal kapták a meghívásokat, és éltek is a szereplés lehetőségével.

Köztük volt a Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész Hernádi Judit is, aki egy meglehetősen bohém beszélgetést folytatott Friderikusszal. Többek között azt is elmondta, hogy miért kacérkodott már 1992-ben a színészettől való visszavonulás gondolatával, mint ahogy megtudhattuk, miként találkozott egy rejtélyes férfival egy szórakozóhelyen.

Friderikusszal mindazonáltal egészen másképp emlegették fel a történetet, a show házigazdája szerint ugyanis így idézte fel Hernádi Judit sztoriját:

„Állítólag te oda pár évvel ezelőtt lementél. Ittál egy felest, nem többet, merthogy nem vagy ivós, az köztudott. És ott ült a bárpultnál egy fiatalember. Akire te azt mondtad, hogy: te ki vagy? Amire a fiú azt mondta megszeppenve, hogy művésznő, én xy vagyok. Mire jó, akkor gyere velem. A fiú felállt a bárpulttól, hazamentetek, s a következő kérdésed másnap reggel hangzott el. Fölébredtél, ott találtad magad mellett azt a bizonyos fiút, és azt mondtad: hogy kerülsz te ide?!”

Hernádi szerint ez egy szépen „átfogalmazott” történet, majd elmondta az eredetit:

„Az eredeti úgy volt, hogy én ültem a bárpultnál egy kollégámmal, borzasztó lelki bánata volt és arról beszél hosszan. És én megláttam egy nagyon kellemes külsejű úriembert egyedül vacsorázni. És azt mondtam a kollégámnak, hogy szavad ne felejtsd, mindjárt visszajövök, vagy nem. Odamentem az úriemberhez és megkérdeztem, hogy ismerjük-e egymást? Mire azt mondta, hogy igen, amitől én megzavarodtam. Én nem emlékeztem rá. Tényleg ismertük egymást, de nem olyan közelről, mint aztán később ezek után egyébként két évig."

- árulta el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás