promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keményen meggyűrte az élet a 63 éves Jean-Claude Van Damme-ot, de ki nem hagynánk az új filmjét
Borítókép:  Jakub Stadler / MAFRA / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legnépszerűbb akciósztárja visszatér, májusban érkezik a film.

Már az előzetesét is kiadták Jean-Claude Van Damme új filmjének, ám akik a popcornillatú moziba vágyódnának egy kis nosztalgiára, azoknak van egy rossz hírünk, az alkotás csak digitális formában lesz elérhető, úgyhogy marad a streaming.

Ezek után viszont csak jó hírek jönnek a film kapcsán, ugyanis Van Damme még mindig rengeteg rajongót hoz lázba, hiszen alig néhány nap alatt több mint egymillióan nézték meg csak a YouTube-on az előzetest, ami azért elárul néhány fontos részletet a filmről.

Többek között azt is, hogy a Kickboxer kalandos életű sztárján is fog azért az idő, de ehhez a szerephez tökéletesen áll az öregedő, kiégett ügynök szerepe, akit azonban hatvan fölött sem szabad leírni egy percre sem, mert annak bizony csúnya vége lehet.

A sztori szerint ex-interpolos főhősünk egy srácot vett oltalmába, akinek informátor édesanyját egy veszélyes csoport emberei meggyilkoltak. Ám a fiatal Jaydent végül mégis elrabolják, a dallamos nevű Russell Hatch pedig minden követ megmozgat annak érdekében, hogy véráldozatok árán is, de sértetlenül kiszabadítsa a fiút.

A filmet Cullen Bressack rendezte, aki korábban Steven Seagallal, Mel Gibsonnal, valamint Bruce Willisszel is dolgozott már együtt, B-kategóriás akciófilmekben tehát bőven van tapasztalata. Ráadásul egész komoly szereplőgárdát sikerült összehoznia, többek között az a Kristanna Loken is feltűnik a filmben, aki 2003-ban a Terminátor 3 kegyetlen főgonoszát alakította.

A Darkness of Man érkezésével egyben az is bizonyosságot nyert, hogy Van Damme egyelőre elnapolta korábbi ígéretét, miszerint nem forgat több akciófilmet. Remélhetőleg marad ezen a vonalon, a hasonló zsánerfilmek témája ugyanis végtelen, amiben természetesen JCVD-nak is bérelt helye van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás