promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme szívszorító üzenetet küldött a rákkal küzdő Dolph Lundgrennek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az akcióhősök mindig összetartanak.

Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger mellett Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren is olyan ikonikus akcióhősök, akiket Magyarországon is rengetegen imádnak, főleg a '80-as, '90-es években elkészített filmjeik miatt. Már mind bőven 60 fölött vannak, de még mindig aktívak, ráadásul szinte keményebbek, mint valaha – és nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is.

Nemrég kiderült, hogy Dolph Lundgren élete legnehezebb harcát vívja ebben a pillanatban is, ugyanis 2015-ben rákkal diagnosztizálták, és ugyan túl van pár sikeres műtéten, sajnos még nem ért véget a háborúja a betegség ellen, egy hatalmas daganatot is felfedeztek a májában. 2021-ben legjobb esetben is csak 2-3 évet jósolt neki egy orvos, ami természetesen nagyon letaglózta a színészt, de kikérte egy másik szakember véleményét is, aki már kicsit pozitívabban látta a dolgokat, így felcsillant a remény – jelenleg gyógyszeres kezelést kap, és ha minden jól megy, akkor hamarosan meggyógyulhat.

Természetesen a rajongókat és a kollégákat is megdöbbentette, hogy Dolph Lundgren hosszú évekig titkolta a küzdelmét a rákkal – Jean-Claude Van Damme egy megható nyilvános üzenetet küldött neki:

„Kedves Dolph! A családom, a barátaim, a rajongóim és én melletted állunk! Bátran és csendesen vívtál könyörtelen harcot, hogy megmutasd a világnak, milyen erős vagy. Ahogy mondtad a He-Man - A világ ura című filmedben, »benned van az erő«. Nagyon büszkék vagyunk rád, barátom.”

Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren rengeteg közös filmet készítettek az utóbbi évtizedekben, egyebek között a Tökéletes katona-szériában is láthattuk őket, és ugyan ott ellenségek voltak, a való életben nagyon jó kapcsolatot ápolnak – a fenti üzenet is bizonyítja, hogy számíthatnak egymásra, főleg a bajban.

Ha valaki esetleg fel akarja idézni, hogyan is dolgozott együtt, illetve feszült egymásnak a filmvásznon a két színész, akkor itt lehet megnézni Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren kőkemény összecsapását a 2009-es Tökéletes katona: Egy új kezdet című filmből – de csak saját felelősségre, ugyanis tényleg elég brutális, főleg a vége:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás