promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fejbe rúgták Van Damme-ot a színpadon, könyörtelen volt az akcióhős bosszúja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme ideges lett, de igazi profi módjára intézte el a kellemetlenséget.

Magyarországon rengetegen nőttek fel Jean-Claude Van Damme filmjein, az izmos akcióhős sokak szívében olyan különleges helyen van, mint Sylvester Stallone vagy Arnold Schwarzenegger. Igaz, hogy ő is benne volt a rivalizálásban, de egyáltalán nem olyan szinten, mint Sly és Arnie, hiszen ő inkább Steven Seagallal rúgta össze a port – Stallone házában egy bulin ki is hívta őt egy mindent eldöntő bunyóra:

A jelenleg 62 éves Jean-Claude Van Damme még mindig remek formában van, bár nemrég bejelentette, hogy hamarosan visszavonul, de előtte még csinál egy remek filmet, amiben az eddigi pályafutása legjobb pillanatait is feleleveníti. A világsztár több oktató videót is felrakott már az internetre, hogy megtanítsa az embereknek az ikonikus mozdulatait, illetve az edzési rutinját, hátha azzal tud inspirálni másokat is – sőt, még különböző bemutatókat is tartott, bár az egyiken történt egy elég kínos jelenet.

Jean-Claude Van Damme felhívta az egyik rajongóját a színpadra, hogy bemutassanak pár filmes mozdulatot, és közben elmondja, hogy mire kell figyelni bunyózás közben. A férfi izmos volt, és valószínűleg nagyon izgatott, ugyanis a bemutató rúgása túl erősre sikeredett, és sikerült fejbe rúgnia a színészt – még a sapkája is elferdült, rendesen meg is lepődött az egész közönség.

Érezni lehetett Van Damme-on, hogy érthető módon kicsit felhúzta a dolog, hiszen nem illik ilyet csinálni, főleg nem egy demonstrációt, de sikerült magában tartania a feszültségét – legalábbis egy ideig, ugyanis utána tovább folytatta a demonstrációt a rajongójával, akit „bosszúból” egészen intim részen rúgott meg, persze nem túl erősen, de így is érteni lehetett a célzást.

A bemutató végén persze megtörtént a békülő kézfogás és az ölelés is Jean-Claude Van Damme és a rajongója között, szóval nem volt belőle gond, a közönség pedig egy elég izgalmas jelenetet láthatott, amire nem sűrűn van példa – itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás