promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavonul Jean-Claude Van Damme? - Szomorú hírt közölt az akcióhős
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy hamarosan elvonul a világ elől Jean-Claude Van Damme, de előtte még készül egy nagy meglepetéssel.

A 61 éves Jean-Claude Van Damme minden idők egyik legismertebb akcióhőse, akinek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint például a Véres játék, Időzsaru, Dupla dinamit, Oroszlánszív vagy a Tökéletes katona, de még hosszasan sorolhatnánk. A színész jelenleg is aktív, nemrég mutatták be Az utolsó titkos ügynök című filmjét Netflixen, ami a vegyes kritikák ellenére hatalmas sikert aratott a platformon.

Jean-Claude Van Damme most komoly elhatározásra jutott, ugyanis eldöntötte, hogy visszavonul, és egy kisebb hajón fogja bejárni a világot, mert rájött, hogy az élet nagyon rövid, ő pedig ki akarja élvezni az utolsó éveit – de előtte még készít nekünk egy igazán különleges filmet.

Egy önéletrajzi ihletésű alkotással búcsúzik a közönségtől Jean-Claude Van Damme, aki most egy időre eltűnik, hogy élete legjobb formájába kerüljön az utolsó akciófilmjére, aminek a címe What's My Name?, vagyis Hogy hívnak?

A rendező, Jeremy Zag szerint ez a film meg fogja koronázni Van Damme pályafutását, ugyanis a történet szerint „önmagát”, vagyis egy kiégett akciósztárt alakít benne a színész, akivel súlyos baleset történik, és amikor felébred a kórházban, nem emlékszik semmire – ezért a karrierje legnagyobb harcait felidézve próbál visszaemlékezni az életére.

Állítólag tele lesz bunyóval Van Damme utolsó akciófilmje, a rajongók pedig biztos örülni fognak annak, hogy ismét láthatják az ikonikus összecsapásokat – miközben kapnak egy bensőséges, őszinte képet a hírességről, aki már több mint négy évtizede van a szakmában, így érthető a döntése.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor jön a What's My Name?, de az biztos, hogy mindenképp meg kell majd nézni, hiszen ez lesz Jean-Claude Van Damme hattyúdala.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás