promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet, így nézett ki tiniként Gáspár Győző, mikor még senki nem ismerte, nem hiszed el, ki fedezte fel

Döbbenet, így nézett ki tiniként Gáspár Győző, mikor még senki nem ismerte, nem hiszed el, ki fedezte fel

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Igen, az a kedves mosolyú srác ott Győzike, és nem is akárki karolta fel évtizedekkel ezelőtt.

A kicsit idősebbek már a kilencvenes évek közepétől találkozhattak Gáspár Győző nevével, igaz, akkor még a Romantic frontembereként szerzett magának hírnevet. A fiatalabbak számára viszont már a Győzike Showból lehet ismerős, amikor egy fél ország láthatta ő és családja mindennapjait.

Győző tinikoráról viszont viszonylag kevés fotó, videó maradt fenn, épp ezért is érdekes, mi került most elő, mint ahogy az is, hogy ki áll mellette. A szemfülesebbek valószínűleg már kiszúrták, hogy Csepregi Éva áll az oldalán, akivel már a kilencvenes évek elején jó kapcsolatot ápolt az ország későbbi Győzikéje.

Az énekesnő bevallása szerint egy tehetséggondozó során ismerte meg a fiatal Győzőt, akiben eleinte ugyan nem látta meg a szikrát, később azonban látszott rajta az az akarat, ami karrierje során segítette őt:

„Emlékszem rá, mint egy kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra. De egy idő után, ahogy megmelegedett köztünk, a társaság középpontja lett, és a csapat oszlopos tagjává vált”

– idézte Csepregit a Femzine.

„Volt valamennyi hallása, de inkább az érdeklődést és örömöt láttam a szemében, hogy hozzánk járhat. Aki érezte, hogy odavaló, annak lehetőséget adtunk, és eldőlt, merre vezet az útja. Győző egyetlen órát sem hagyott ki, rengeteget tanult és fejlődött két év alatt. Énekelve zongorázott és színészkedett, így lassan világossá vált számomra, hogy komolyan szeretne befutni és sikeres lenni”

– fogalmazott az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy büszke rá, hogy ő fedezte fel és szeretettel gondol vissza ezekre az időkre. Valamint annak is örül, hogy Győzike is szeretettel gondol vissza rá.

Ami a felfedezését illeti, korábban Lagzi Lajcsi is magáénak vallotta az érdemet, ami valahol igaz is, hiszen a tévés szereplést illetően a Dáridóban jelent meg először Győző, aki ezt követően meg is vetette a lábát a média világában.