promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó fotó készült Jack Nicholsonról, már rá sem ismerni a legendás színészre

Megrázó fotó készült Jack Nicholsonról, már rá sem ismerni a legendás színészre

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mi történhetett vele? Nagyon komor fotó került elő róla.

A 87 éves Jack Nicholson mindig is híres volt nehéz természetéről és távolságtartásáról, ám egészen az elmúlt évekig sokszor láthattuk őt nyilvános rendezvényeken, akár a vörös szőnyegen, akár sporteseményeken.

Ezeken többnyire kedélyesen viselkedett, mosolygósan kapták le a kamerák, sőt, olyan is előfordult, hogy a tengerparton lazulva látták őt, a hajóján szivarozgatva, vidáman úszkálva. Látszólag gondtalanul élvezte az életet, ám valami nagyon megváltozhatott az utóbbi években.

Sokan persze a korára fogják, hogy az eddiginél is morózusabbá vált Nicholson, ám arra nincs magyarázat, hogy miért vonult szinte teljesen vissza, még az olyan, korábban imádott hobbijaitól is, mint a kosármeccsek követése.

Néhány éve ugyan még egy LA Lakers meccsen látták, ám már ott is feltűnően rossz hangulatban volt, ezt követően pedig tavaly készült róla ismét kép, előtte pedig gyakorlatilag nem is látták őt, annyira eltűnt a kamerák kereszttüze elől.

Az ominózus kép sem nyilvános eseményen készült róla, hanem egy kaliforniai erkélyen, és a megszokottól merően eltérő módon nézett ki. Korábban ügyelt arra, hogy megjelenése rendezett legyen, ám ezen a képen egy elhasznált narancssárga pólóban és egy fekete mackónadrágban fotózták le.

Persze ez még semmit nem jelent, lehet épp csak rossz formában van az elmúlt időszakban, hisz mint láthatjuk, Hollywoodban 90-hez közeledve sem áll meg az élet. Legutóbb épp Clint Eastwoodról mutattunk fotókat, aki szintén máshogy néz ki, mint akár néhány évvel ezelőtt is, ám még mindig töretlenül dolgozik és esze ágában sincs leállni. Ki tudja, talán Jack Nicholson is visszatér még a mozivászonra, lehet éppen ez hiányzik most az életéből, mindenesetre remélhetőleg hamarosan újra élvezni fogja az életet.