promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jack Nicholson 37 évesen tudta meg, hogy a nővére valójában az édesanyja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jack Nicholson hihetetlen módon tudta meg a szörnyű családi titkot.

Minden idők egyik legjobb színésze a 3 Oscar-díjas Jack Nicholson, aki eddigi pályafutása során olyan zseniális alkotásokban tűnt fel, mint például a Száll a kakukk fészkére, Ragyogás, Batman, Lesz ez még így se vagy A tégla. A világsztár mindig elképesztő mélységekbe képes elmerülni egy remek alakítás kedvéért, de azt sokan nem is sejtik, hogy élete legnagyobb drámáját nem a kamerák előtt kellett átélnie.

Jack Nicholson 37 éves volt, éppen az 1974-es Kínai negyed című filmjének bemutatójára készült, mikor a Time egy hosszabb cikket írt róla, de a magazin kutatói furcsaságot vettek észre a családfájával kapcsolatban, ezért rögtön felhívták őt – ekkor derült ki számára, hogy akit egész életében a nővérének hitt, az valójában az édesanyja.

Jack Nicholson vér szerinti anyukája, June 17 évesen teherbe esett egy Don nevű, házas embertől, ami akkoriban elképesztő szégyennek számított egy család számára, ezért az édesanyja, Ethel May megfenyegette a férfit, hogy soha többé ne keresse őket, különben börtönbe juttatja – majd elhatározták June-nal, hogy úgy nevelik fel a babát, mintha a testvére lenne, nehogy kiderüljön a dolog.

Se June, se Ethel May nem éltek már, mikor Jack Nicholson megtudta az igazságot, de a harmadik „testvér”, Lorraine bevallotta neki, hogy a hír igaz, tényleg az a nő volt az édesanyja, akit 37 éves koráig a nővérének gondolt. A színészt természetesen nagyon megviselte és sokkolta a dolog, amiről ezek után nem igazán szeretett volna beszélni senkivel – de az biztos, hogy sokat merített ebből a fájdalmas és felkavaró emlékből a későbbi alakításaihoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás