promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jack Nicholson egyszer 3 hónapig pucérkodott, mert nem akart felöltözni - Íme 10 érdekesség a legendás színészről

Jack Nicholson egyszer 3 hónapig pucérkodott, mert nem akart felöltözni - Íme 10 érdekesség a legendás színészről

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ma van Jack Nicholson 86. születésnapja, ennek örömére összeszedtünk pár érdekességet a színészről.

1. Jack Nicholson egyik legelső munkája a szórakoztatóiparban az volt, hogy asszisztensként dolgozott a Hanna-Barbera irodában – sőt, állítólag olyan jól rajzolt, hogy fel is ajánlották neki, hogy legyen grafikus a legendás mesekészítők cégénél.

2. Az eddigi pályafutása alatt összesen három Oscar-díjat nyert Jack Nicholson: a Száll a kakukk fészkére, Becéző szavak és a Lesz ez még így se című filmekben nyújtott alakításaival érdemelte ki az arany szobrocskát.

3. Jack Nicholsonnak állítólag hírhedten hirtelen a haragja – egyszer például megelőzte őt valaki a golfpályán, ennek hatására a színész odament, és szétverte golfütővel a kocsiját.

4. Michael Corleone szerepét eredetileg Jack Nicholsonnak ajánlották fel A Keresztapa című klasszikusban, de ő nem vállalta el – végül Al Pacino lett a befutó.

5. 37 éves volt Jack Nicholson, mikor megtudta, hogy az a nő, akit a nővérének hitt, valójában az édesanyja – erről bővebben ebben a cikkünkben lehet olvasni:

6. Egyszer állítólag 3 hónapon keresztül nem akart felöltözni, megállás nélkül meztelen volt az otthonában Jack Nicholson, aki így akart felkészülni egy szexjelenetre, hogy ne legyen szégyenlős a kamerák előtt.

7. Jack Nicholson háza alatt állítólag volt egy titkos alagút, ami egyenesen a Playboy villába vezetett – nem ő volt az egyetlen, hiszen állítólag Warren Beatty, Kirk Douglas és James Caan is rendelkeztek ilyennel.

8. Többen is megerősítették (például Cher is), hogy Jack Nicholson szexuális étvágya egyenesen kielégíthetetlen, annyira imádja a nőket.

9. Jack Nicholson és Marlon Brando nemcsak szomszédok voltak, hanem nagyon jó barátok is – mikor a színészlegenda elhunyt, Nicholson megvette a házát, leromboltatta, és Brando kedvenc virágait ültette a helyére.

10. Kifejezetten Jack Nicholsont szerette volna látni Jokerként a Batman képregények alkotója, Bob Kane az 1989-es Batman című filmben, ami végül a színész egyik legikonikusabb alakítása lett.

Nézd meg galériánkat Jack Nicholsonról, aki ma lett 86 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak