promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Riasztó plasztikmúmia lett Cher, 40 évvel fiatalabb szerelmét sem kímélik legutóbbi nyilvános szereplésük után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem tették zsebre, amit kaptak, a legendás énekesnő mégis boldognak tűnik.

Cher időtlen ikonként csillog a popzene egén, zenei téren pedig elvitathatatlan, hogy folyton képes a megújulásra. Sajnos azonban az idő múlását ő sem tudta elfogadni, és minden bizonnyal már számos plasztikai műtéten átesett az évek során.

Ez a legutóbbi, Cannes-i filmfesztiválon is szemet szúrt a rajongóknak, akik szerint Cher túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat. Sokan úgy vélik, hogy közel a 80-hoz illene felvállalnia korát, az énekesnő azonban szemlátomást hallani sem akar erről.

Sőt, nem csak megjelenésével, de partnerével is sokkolta a közvéleményt, hiszen ezúttal is 40 évvel fiatalabb partnerével, csókok között sétált át a vörös szőnyegen. Cher és szerelme, Alexander Edwards már korábban is hasonló módon mutatkoztak a kamerák előtt, a Dolce&Gabbana korábbi milánói eseményén is látszott, mennyire egymásba vannak habarodva.

Cher számára azonban nem csupán kacagás és boldogság jutott a filmfesztiválon, az őt felkonferáló Demi Moore ugyanis csúnya incidensbe keveredett. Történt ugyanis, hogy beszéde közben a teremben valaki túlharsogta őt, ami nagyon nem tetszett a színésznőnek.

Moore következő szavait már a publikumhoz címezte, pontosabban ahhoz a személyhez, aki tiszteletlenül viselkedett. Nem válogatta meg a szavait, mire a közönségben megfagyott a levegő.

„Ott hátul te egy Emmy-díjas vagy? Én ezt kib****ttul nem gondolom”

– mondta dühödten, ám a rövid közjátékot követően ugyanúgy folytatta beszédét, mintha mi sem történt volna, stílusikonnak és minden idők legsikeresebb előadójának nevezve Cher-t.

Látszólag az énekesnőt sem nagyon hatotta meg túlzottan a kisebb botrány, mosolyogva, összeölelkezve pózolt Demi Moore mellett a vörös szőnyegen, akivel régóta szoros barátságot ápolnak. Az viszont azóta sem derült ki, hogy ki miatt alakult ki a kellemetlen incidens.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás