promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Riasztó plasztikmúmia lett Cher, 40 évvel fiatalabb szerelmét sem kímélik legutóbbi nyilvános szereplésük után

Riasztó plasztikmúmia lett Cher, 40 évvel fiatalabb szerelmét sem kímélik legutóbbi nyilvános szereplésük után

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem tették zsebre, amit kaptak, a legendás énekesnő mégis boldognak tűnik.

Cher időtlen ikonként csillog a popzene egén, zenei téren pedig elvitathatatlan, hogy folyton képes a megújulásra. Sajnos azonban az idő múlását ő sem tudta elfogadni, és minden bizonnyal már számos plasztikai műtéten átesett az évek során.

Ez a legutóbbi, Cannes-i filmfesztiválon is szemet szúrt a rajongóknak, akik szerint Cher túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat. Sokan úgy vélik, hogy közel a 80-hoz illene felvállalnia korát, az énekesnő azonban szemlátomást hallani sem akar erről.

Sőt, nem csak megjelenésével, de partnerével is sokkolta a közvéleményt, hiszen ezúttal is 40 évvel fiatalabb partnerével, csókok között sétált át a vörös szőnyegen. Cher és szerelme, Alexander Edwards már korábban is hasonló módon mutatkoztak a kamerák előtt, a Dolce&Gabbana korábbi milánói eseményén is látszott, mennyire egymásba vannak habarodva.

Cher számára azonban nem csupán kacagás és boldogság jutott a filmfesztiválon, az őt felkonferáló Demi Moore ugyanis csúnya incidensbe keveredett. Történt ugyanis, hogy beszéde közben a teremben valaki túlharsogta őt, ami nagyon nem tetszett a színésznőnek.

Moore következő szavait már a publikumhoz címezte, pontosabban ahhoz a személyhez, aki tiszteletlenül viselkedett. Nem válogatta meg a szavait, mire a közönségben megfagyott a levegő.

„Ott hátul te egy Emmy-díjas vagy? Én ezt kib****ttul nem gondolom”

– mondta dühödten, ám a rövid közjátékot követően ugyanúgy folytatta beszédét, mintha mi sem történt volna, stílusikonnak és minden idők legsikeresebb előadójának nevezve Cher-t.

Látszólag az énekesnőt sem nagyon hatotta meg túlzottan a kisebb botrány, mosolyogva, összeölelkezve pózolt Demi Moore mellett a vörös szőnyegen, akivel régóta szoros barátságot ápolnak. Az viszont azóta sem derült ki, hogy ki miatt alakult ki a kellemetlen incidens.