promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Demi Moore 61 évesen is csúcsbombázó, merészen kivágott ruhában mutatta meg hibátlan alakját

Demi Moore 61 évesen is csúcsbombázó, merészen kivágott ruhában mutatta meg hibátlan alakját

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Még táncra is perdült, lenyűgözően festett az egyedi ruhakölteményében.

Csaknem negyedórás vastapssal köszöntötték Demi Moore-t a cannes-i filmfesztiválon, aki ezúttal egy nem mindennapi szerepben csillogtatta meg tehetségét.

A 61 éves színésznő a Coralie Fargeat rendezésében készülő The Substance című horrorban nyújtott alakításáért érdemelte ki az ovációt, és természetesen ha már a vörös szőnyegen volt jelenése, a ruhaválasztást sem bízta a véletlenre.

Moore egy meglehetősen merész, kivágott ruhát választott a jeles alkalomra, amit aztán az Instagramon is megosztott 5 millió követőjével. Több százezren kedvelték a fotókat, melyhez a színésznő is fűzött néhány mondatot, miszerint a nap főeseményére gyorsan outfitet cserélt, és a posztban szereplő videót elnézve még táncra is perdült benne.

Demi Moore kisebb botrányt is okozott a fesztiválon, ő konferálta fel ugyanis Cher-t, ám a közönségből valakit nem igazán érdekelte, hogy ki érkezik a színpadra, ami miatt a színésznő alaposan leteremtette a tiszteletlen vendéget.

„Ott hátul te egy Emmy-díjas vagy? Én ezt kib****ttul nem gondolom”

– mondta nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel a színésznő, ami miatt teljesen megfagyott a levegő, ő viszont mintha mi sem történt volna, folytatta a felkonfot.

A furcsa közjáték ellenére is láthatóan nagyon jól érezte magát, még ha a film, ami miatt a fesztiválra érkezett, nem éppen egy vidám darab. A történet alapján Moore egy olyan színésznőt alakít, akin egy hátborzongató orvosi beavatkozást végeznek el az örök fiatalság reményében.

A film rendkívül véres, egyben elgondolkodtató témákat is boncolgat, melyek talán még sosem voltak ennyire aktuálisak. Egyben képviseli azokat a horrorelemeket, ami miatt valóban sokkolóan hatnak a film képsorai. A The Substance szeptember 20-án debütál a nagyközönség előtt, a kritikusok azonban már most a műfajában meghatározó alkotásnak nevezik.