promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Moore olyan hipertökéletes alakot mutatott az minden megmutató ruhájában, ami még az Oscar-gálán is merésznek számított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demi Moore elmúlt hatvan, de rajta úgy látszik, egyáltalán nem fog az idő.

Demi Moore amerikai színésznő, aki a 1980-as és 1990-es évek egyik legismertebb és legsikeresebb sztárja volt Hollywoodban. Számos ikonikus film alakítása, szépsége és karizmája révén vált ismertté és népszerűvé.

Moore 1962. november 11-én született Roswellben, New Mexico államban. Fiatalon színészi karrierre vágyott, és 16 éves korában otthagyta a középiskolát, hogy Los Angelesbe költözzön, és szerencsét próbáljon a szórakoztatóiparban. Első munkája modellkedés volt, majd kisebb szerepekkel kezdett feltűnni televíziós sorozatokban és filmekben.

Áttörést az 1985-ös "St. Elmo tűz" hozta meg számára, amelyben egyik főszereplőként játszott. Ezután számos sikeres film következett, köztük a "Ghost - Szellemek" (1990), amelyben Patrick Swayze partnereként játszott, és amely hatalmas kasszasiker lett. Moore alakítása a vonzó és szenvedélyes kerámiásnőként mély nyomot hagyott a nézőkben.

1992-ben Moore újabb jelentős sikert ért el a "Közönséges bűnözők" című filmben, amelyben egy elhagyatott feleséget játszott, aki bosszút áll volt férjein. Az alakításáért Golden Globe-díjra jelölték.

Demi Moore szépsége és karizmája nemcsak a filmvásznon, hanem a divatszínpadon is megnyilvánult. Kétszer is szerepelt a Vanity Fair címlapján terhesen, ezzel új trendet teremtve a terhes nők fotózásában.

A színésznő magánélete is gyakran a nyilvánosság előtt zajlott. Három házasságának egyike a világhírű színész, Bruce Willis volt, akivel három gyermeket neveltek. Moore később Ashton Kutcherral kötött házasságot, akivel a média állandó figyelemmel kísért válásáig három évig tartott a kapcsolata.

A kilencvenes évek közepétől kezdve Moore ritkábban vállalt szerepeket, de továbbra is alkalmanként feltűnik filmekben és televíziós produkciókban. Emellett aktívan részt vesz jótékonysági tevékenységekben, különösen a nők és gyerekek jogaiért és egészségéért küzd.

Arra pedig, hogy mennyire elképesztően vonzó még 60 éves kora felett is ebben a ruhában, nem igazán találunk szavakat - viszont ez az alábbi fotó többet mond minden szónál, ami a Vanity Fair Oscar-díj gálapartiján készült róla, ráadásul még kolléganői is feltűnnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás