promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikinis lesifotók készültek a 60 éves Demi Moore-ról, bomba formában van a világsztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demi Moore-ról Görögországban, egy luxusjachton készültek a felvételek.

Demi Moore volt a '90-es évek egyik legnagyobb sztárja, szinte mindenhol ismerték a nevét és a legendás szépségét. Olyan filmeket köszönhetünk neki, mint például a Ghost, Sztriptíz, Tisztességtelen ajánlat, G. I. Jane, Egy becsületbeli ügy vagy a Zaklatás, ráadásul egy igazi szexszimbólum volt akkoriban – mindenki irigykedett a férjére, Bruce Willisre, akivel 1987 és 2000 között voltak házasok.

Demi Moore és Bruce Willis békében váltak el, és utána is nagyon jó barátok maradtak. Sőt, most is fontos részei egymás életének, a színésznő egy időre össze is költözött nemrég a Die Hard sztárjával, mikor kiderült, hogy afáziával és demenciával diagnosztizálták a színészt – sokak szerint egészen megható, hogy ennyi év után is így törődik az exférjével a gyönyörű híresség.

Rendszeresen jelennek meg a világsajtóban cikkek arról, hogy Demi Moore most, 60 évesen is mennyire dögös, mintha nem is fogott volna rajta az idő – nos, ezekkel a kijelentésekkel nehezen lehetne vitába szállni, főleg a minap készült lesifotók láttán, amiken bikiniben láthatjuk a színésznőt.

Demi Moore zöld bikiniben élvezte a jó időt Görögországban egy luxusjachton, és úgy tűnt, hogy nagyon jól érzi magát pihenés közben, még pancsolt is egyet a vízben. Valóban nagyon dögös a felvételeken a világsztár, aki ezzel ismét bebizonyította, hogy ő egy örök szépség, akiért mindig emberek milliói fognak rajongani – itt lehet megtekinteni az imént említett lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás