promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cher kebleit semmi sem tartja - fiatalkori videója kering az interneten és mindenki megőrül érte
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A maga idejében is szívesen provokálta a közönséget és ez a mai napig sincs másként.

Előkerült Cher fiatalkori videója, amiben a Where You Lead” című dalt énekli 1975-ben. Az énekesnő egy hihetetlenül érzéki vörös ruhában lépett fel, ami alá nem vett melltartót – kényelmetlen is lett volna. Így viszont olyan, mintha feszes keblein lángnyelvek futnának végig. A díva legalább annyira szerette annak idején provokálni közönségét, ahogy Madonna. Mindezt persze ízlésesen és bizonyos kereteken belül. Ez a ruhaválasztás is arról árulkodik, hogy magabiztos volt a szexikon és a sztár-előadó szerepében.

Fiatal korában valóban elképesztően jól nézett ki. Az ikonikus fekete hajkoronája, a hosszú, sötét hajzuhatag, amely gyönyörűen keretezte az arcát, azonnal felismerhetővé tette őt. Az arcvonásai rendkívül vonzóak voltak, a szemei kifejezőek és ragyogóak, az ajkai pedig dúsak és vonzóak. Híres volt a karcsú, izmos testalkatáról, amelyet kemény munkával és rendszeres edzéssel tartott formában. Az áramvonalas alakja és a szép arányai mindig is lenyűgözőek voltak, és sokaknak inspirációt jelentettek.

Cher már 77 éves és remekül tartja magát.

Instagram oldalát két és félmillióan követik. Nemcsak énekesnő és színésznő, hanem televíziós személyiség és divattervező is. Több mint 100 millió albumot adott el világszerte, és számos slágert jegyez, mint például a "Believe" és a "If I Could Turn Back Time". Két alkalommal is elnyerte az Oscar-díjat, egyszer a "Moonstruck" című filmben nyújtott alakításáért, majd később a "Burlesque" című filmben nyújtott teljesítményéért.

Az énekesnő híres a merész és extravagáns stílusáról. Az ikonikus színpadi ruhái és a lenyűgöző kosztümjei mindig is figyelem középpontjában álltak. Stílusa és öltözködése inspirációt jelentett sokak számára. Több mint hat évtizeden át aktív maradt a szórakoztatóiparban. Az 1960-as években kezdte a karrierjét, és azóta is folyamatosan alkot és szerepel a közönség előtt. A dal egyébként, amit a videóban elénekel a Szívek Szállodája nyitódala! 

Aki nem emlékszik, itt tudja újra meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás