promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A majdnem 80 éves Cher szemérmetlenül levetkőzött, a kisnyugdíjas korabeli szexszimbólum teste megdöbbentő
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bőven benne van a korban, de majdnem 30 évet letagadhatna: más csirkefarhátért áll sorban ő pedig ledobja a ruháját.

Cher, eredeti nevén Cherilyn Sarkisian, 1946. május 20-án született az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Ő egy ikonikus amerikai énekesnő, színésznő, producer és divatikon, aki páratlanul sokoldalú karriert futott be az elmúlt évtizedek során.

Cher a popkultúra egyik legnagyobb úttörője, aki hosszú és változatos karrierrel büszkélkedhet mind a zenei, mind pedig a színészi világban. Pályafutása az 1960-as években kezdődött, amikor a Sonny & Cher duóban állt a reflektorfénybe. A duó kiemelkedő slágerei, mint például a "I Got You Babe", világszerte hatalmas sikert arattak. Azonban Cher hamarosan saját szólókarrierjére is összpontosított, amely szintén kiemelkedő sikereket hozott számára.

Színészi tehetségét először a televízióban mutatta meg, majd később filmekben is megcsillogtatta. Emlékezetes alakításaiban olyan filmekben láthattuk, mint a "Született tolvajok", "Moonstruck" vagy éppen a "Maskara". Cher nemcsak képernyőn, de színpadon is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Koncertjei szerte a világon hatalmas tömegeket vonzanak, és energikus előadásmódjával, valamint lenyűgöző hangjával a közönséget magával ragadja.

Élete nem csupán a szórakoztatóiparban való sikerekről szól. Cher inspiráló példaként szolgál az LGBTQ+ közösségnek is. Nyíltan beszélt a homoszexualitásról és támogatta az LGBTQ+ jogokat, hozzájárulva ezzel a társadalmi elfogadás előmozdításához.

Az énekesnőn mintha nem fogna az idő, ezt a klipet nem annyira régen forgatták:

Az énekesnő élete során számos mérföldkövet ért el, köztük több Grammy-díjat, Golden Globe-díjat és Oscar-díjat is nyert. Cher ellenállhatatlan stílusa és különleges megjelenése szintén mély nyomot hagyott a divatvilágban. Kifinomult ízlése és bátorsága úttörőként hatott a divatiparra, és ikonikus ruhadarabok származnak tőle.

Érdekességként megemlíthető, hogy Cher a mai napig aktív a szórakoztatóiparban, és nemrégiben újabb sikeres albumokat adott ki. Emellett számos jótékonysági kezdeményezésben vesz részt és küzd különböző társadalmi és környezeti ügyekért.

Cher életének és karrierjének összefoglalása megerősíti, hogy ő valóban egy ikonikus személyiség, aki nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem a társadalmi szerepvállalásban is kiemelkedő nyomot hagyott.

Ez egy mostani felvétel Cher-ről, akit maximum negyven énesnek néznénk, a brutáldögös énekesnő tudna mit tanítani a fiataloknak is:

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás