promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi álomszerű otthonára kicsordul a nyálunk, megdöbbentő hogy ezt a szépséget meg merte mutatni a karcsú műsorvezetőnő

Szabó Zsófi álomszerű otthonára kicsordul a nyálunk, megdöbbentő hogy ezt a szépséget meg merte mutatni a karcsú műsorvezetőnő

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Szabó Zsófi most kivételt tett és megmutatta otthona egy intim szegletét a szerencséseknek.

Szabó Zsófi, a népszerű magyar műsorvezető és színésznő, nemcsak a képernyőn, hanem otthonában is nagy figyelmet fordít a részletekre. Az elmúlt években tudatosan visszafogta magánéletének nyilvánosság elé tárását, de nemrégiben mégis betekintést engedett otthonába, amely lenyűgöző eleganciával és stílussal van berendezve.

Szabó Zsófi otthona a béke és nyugalom szigete. A ház különlegessége a terasz, amely egy igazi oázis a városi forgatagban. A teraszon található ülőgarnitúra modern és kényelmes, amelyet Zsófi divatos kiegészítőkkel és romantikus virágdíszekkel tett még otthonosabbá. Az asztalt fekete lámpák és fa tányéralátétek díszítik, amelyeket gondosan válogatott össze, hogy harmonizáljanak a környezettel.

A terasz közvetlenül kapcsolódik a burjánzó kerthez, ahol egy sűrű zöld sövény biztosítja a magánszférát, miközben a gyerekek számára egy trambulin is helyet kapott. Ez a zöldövezet nemcsak a pihenést szolgálja, hanem egy kis természetet is csempész a mindennapokba, amely Zsófi számára különösen fontos.

Zsófi otthonának egyik legfontosabb eleme a harmónia és a funkcionalitás. Az édesanya és műsorvezető gyakran posztol a közösségi médiában a kertjéről és a teraszáról, ahol sok időt tölt a fiával. A gyönyörű környezet és a gondosan megtervezett belső tér mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthon igazi menedék legyen számára.

A hálószobában is hasonló figyelmet szentelt a részleteknek. Egy interjúban elárulta, hogy egy nagy változtatást is eszközölt: eldobta azokat a tárgyakat, amelyek már nem illeszkedtek az új, letisztultabb stílushoz. Ez a lépés nemcsak a helyiséget tette rendezettebbé, hanem lelki megújulást is hozott számára.

Szabó Zsófi lakása így nemcsak egy szép ház, hanem egy szeretettel és tudatossággal megtervezett otthon, amely tökéletesen tükrözi lakója személyiségét és értékrendjét. Az otthon melege, a harmonikus színek és a természet közelsége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Zsófi és családja valamit barátai valóban jól érezzék magukat itt.

Ez a gondosan kialakított otthon nemcsak egy élettér, hanem egy hely, ahol a család minden tagja megtalálja a maga kis nyugalmát és boldogságát. A terasz és a kert pedig nemcsak Zsófi, hanem minden vendég számára is egy pihentető és inspiráló környezetet biztosít.

Zsófi videót is készített otthonában:

forrás: Femina