promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi ismét nagyot alakított: húszéveseket megszégyenítő testével, falatnyi bikinikben pózol a tengerparton

Szabó Zsófi ismét nagyot alakított: húszéveseket megszégyenítő testével, falatnyi bikinikben pózol a tengerparton

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A kivételes szépségű Szabó Zsófi most sem okozott csalódást a rajongóinak.

Még csak május végét írunk, de a sokak által szeretett műsorvezetőnő teljes mellbedobással ugrott bele a nyári szezonba, amelyet szívesen publikál rajongótáborának nagy örömére.

Az elmúlt napokban két lapozós posztot is feltöltött Insta-oldalára, ahol éppen a tengerparton pózol kirívó bikinikben. Ezzel ismét sokakat levett a lábáról, ugyanis több mint kilencezren kedvelték a fotóit. 

Ám nem sokkal később megjelent egy újabb poszt, amely cikkünk megírásáig csaknem nyolcezer kedvelést kapott. A követők teljesen oda meg vissza voltak. Többen megjegyezték milyen szép nő, és mennyire jó adottságokkal rendelkezik. - Nemhiába, a sok edzés meghozta gyümölcsét.

Sokan nem tudják azonban, hogy Szabó Zsófinak pár évvel ezelőtt bele kellett vágnia egy igazán nehéz feladatba, aminek főszerepében az életmódváltása volt. Részben ennek is köszönhető, hogy a magyar celeb azóta is tartani tudja a csinos formáját.

Ahogyan korábban a Blikknek is elárulta: eleinte attól tartott, hogy bár jól fest a bikinis fotókon, de vajon a későbbiekben is meg tudja-e tartani a formáját?! - Vívódott sokáig az édesanya, de aztán a tettek mezejére lépett, ami úgy tűnik nagyon is jól sikerült neki, hiszen minden alkalommal amikor önmagáról posztol elözönlik a dicsérő szavak a komment szekcióját.

Korábbi félelmeinek apropójából, az édesanya szinte soha vagy csak ritkán tart úgynevezett "csaló napot". Úgy érzi, hogy mind a sport, mind pedig az étkezés során tudatossá vált az elmúlt években. 

A diéta és a rendszeres edzések meghozták a munkája gyümölcsét, hiszen Zsófi jobban néz ki mint valaha. A 35 éves nő akár 10 évet is letagadhatna, mivel olyan teste van, akárcsak egy húszévesnek és nem rejtegeti azt. De a férfiak ezt nem is bánják, hiszen elképesztően fest szinte bármiben.