promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vitézy Dávid az otthonából jelentkezett be egy képpel, nem akármilyen jelenetet ábrázol

Vitézy Dávid az otthonából jelentkezett be egy képpel, nem akármilyen jelenetet ábrázol

Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Vitézy Dávid sokakat meglepett egy képpel.

Az elmúlt hónapokban hatalmas kérdés volt az EP-választások, és az önkormányzati voksolások mellett, hogy ki lesz majd Budapest főpolgármestere, a magyar főváros kérdésének ügye ugyanis milliókat mozgatott meg országszerte. Szentkirályi Alexandra végül az utolsó pillanatban lépett vissza, így sokak szerint a végső győzelem kérdése Vitézy Dávid és Karácsony Gergely között dől el a mai nap folyamán. Korábban amúgy a két, komoly ambícióval rendelkező jelölt nagyon színvonalas vitát vívott egymással a Partizánon is. 

Mindezt pedig élőben is lehetett követni a Youtube-on.

Korábban amúgy mindkét jelölt reagált arra is, hogy Szentkirályi Alexandra visszalépett. Sok szakértő szerint pedig így nagyon nyílt lett a versenyfutás a pozícióért.

Vitézy Dávid amúgy korábban az állatvédelemmel kapcsolatban is tartott sajtótájékoztatót, később pedig többször megmutatta Henry cicát is a kamerák előtt, utóbb pedig az Instagram-on tett ki egy közös fotót, amelyen Henry cica a nyakában ül. Mindez a szavazás előtt történt. Az otthonából jelentkezett be Vitézy, aki azt írta a képhez:

“Nem enged szavazni, amíg nem volt reggeli” 

Vitézy amúgy korábban többször is beszélt már a vörös cicáról, Henryről. Korábban megosztotta a követőivel azt is, hogy Henry nem Budapesten született, borsodi állatmentőktől fogadta örökbe pár éve. Arról is beszélt korábban, hogy szívügye, hogy Budapest példát mutasson állatvédelemből.

Íme a közös fotó Vitézy otthonából Henry cicával: