promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hírek érkeztek a Bodrogi Gyula egészségi állapotáról: ő maga mondta el, pontosan hogyan érzi magát

Hírek érkeztek a Bodrogi Gyula egészségi állapotáról: ő maga mondta el, pontosan hogyan érzi magát

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Megszólalt Bodrogi Gyula, súlyos balesete után nem hallgatott tovább a színészlegenda.

Bodrogi Gyula még máriciusban szenvedett balesetet a Nemzeti Színházban: a színész elesett, karjában pedig elrepedt egy csont. Ám a színészt ez sem akadályozta abban, hogy dolgozzon, jelenleg is aktívan játszik, most éppen az Egri csillagok című darabban játsza Szulejmán karakterét. A színész betöltötte 90. életévét ám szerencsére a pihenésnek köszönhetően elmondása szerint sikerült regenerálódnia.

A balesetéről így nyilatkozott:

Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt.

Gyógyulásáról ekkor optimistán nyilatkozott:

Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök.

A többszörösen díjazott Nemzet Színészének optimizmusa szerencsére nem volt alaptalan és nem olyan régen ismét Volán mögött látták Bodrogi Gyulát. Köztudott a színészről, hogy imád vezetni és nem is akármilyen autót vezet, igazi luxusjárgánnyal szeli az utakat.

Nagyjából három hétig kellett nélkülöznie szeretett autóját, azonban nem olyan régen ismét visszaült a volán mögé és mint mondta, semmilyen problémát nem tapasztalt, mióta kezd visszatérni a mindennapi tevékenységeihez.

Ám nem csak a pihenés volt jótékony hatással a színész állapotára, külső segítséget is igénybe vett, egy gyógytornász személyében:

Rendszeresen jár hozzám, napról napra látni a javulást, szinte már a régi a kezem; fel tudom emelni a nyakamhoz, tudom hajlítani a fejem fölé, jobbra-balra, egyszóval tényleg jobb, érzem, meddig lehet terhelni. Eddig nem volt ilyen gondom, ezért fontos volt, hogy odafigyeljek a fokozatosságra, nem siettettem a gyógyulást

A súlyos baleset után tehát a színész újra hódolhat a vezetésnek. Remélhetőleg hamarosan Reviczky Gáborról is hasonlóan jó hírek érkeznek majd, aki jelenleg kórházban tartózkodik.

Bodrogi Gyula szerelemről, életről, színházról, ebben a műsorban beszél bővebben:

Forrás: blikk.hu, blikk.hu