promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Bodrogi Gyula rejtegetett párja, az évekkel fiatalabb Angéla vonzó manöken volt, ma odaadó konyhatündér
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angéla mindent feladott, hogy Bodrogi Gyulával lehessen, még a kor sem jelenthetett akadályt.

Bodrogi Gyula korábban kétszer volt nős, először Törőcsik Marival kötötte össze az életét, ám ennek 8 év után vége szakadt. A nemzet színésze azonban a mai napig rendkívül hálás egykorvolt feleségének, aki pár éve ment el közölünk.

Bodrogi korábban úgy fogalmazott, hogy Törőcsik Marinak köszönheti, hogy ismert színész lett.

A színész második felesége Voith Ági, akitől fia, Bodrogi Ádám is született, iránte legunkább ezért érez jókora hálát. Bár a házastársi viszonynak a 70-es évek végén vége szakadt, hivatalosan sosem váltak el, a mai napig bejegyzett házastársak, és nagyon jó barátságot is ápolnak (pár éve a Doktor Balaton című sorozatban is könnyedén alakítottak házastársakat).

Még annak ellenére is, hogy  a színész élettársa, Vass Angéla és felesége nem ápolnak valami felhőtlen kapcsolatot. Erről Vass Angéla nemrég a Fókusz Plusznak mesélt:

"Én mindig elmondom, hogy nem szeret, de engem nem is kell szeretni. Mindig rám fogja, hogy elvettem tőle a Gyulát, de ez nem igaz."

Vass Angéla és Bodrogi Gyula ugyanis a 70-es évek vége óta ismerik egymást, és a 90-es évek közepe óta alkotnak elválaszthatatlan párt. Ennek ellenére Angéláról nem sok fotó vagy felvétel került napvilágra ezalatt a bő negyven év alatt, pedig a színész élettársa korábban manökenként is dolgozott. Az utóbbi időben azonban többször is interjút adott a Bodrogival való házasságáról, innen tudjuk, hogy valójában

már 8 évesen beleszeretett Bodrogi Gyulába.

Mielőtt összekötötték az életüket az életünket, Angéla nem csak sikeres manöken volt, hanem menő butikja is volt a belvárosban, de még ezt is hajlandó volt feladni a nálánál 20 évvel idősebb Bodrogi Gyuláért. Nem csak a géneknek, hanem Angéla határtalan odaadásának is köszönhető, hogy a színművész még a 90-hez közeledve is ilyen jó formában van.

Angéla nem szeret főzni, de Bodrogi kedvéért még a konyhában is nagy örömmel sertepertél, erről most a Story Magazin sztárséfes különszámában mesélt részletesebben is:

Itthon én főzök. Ez az én terepem. Gyuszikám, az én drága Napsugaram legfeljebb felvágja a húst. [...] Én nagyon gyors ember vagyok. Pucolom, aprítom, dobom. Gyuszika meg úgy elvan magának. Tesz-vesz, a bicskáját élesíti, öt edény elöl, hat megy vissza a helyére. Én ezalatt kigondolom, hogy mit és hogyan, és már teszem is fel. Mire ő kettőt fordul, én már el is mosogattam.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás