promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egyre romlik Reviczky Gábor állapota: a rák miatt már ki sem jöhet a kórházból

Egyre romlik Reviczky Gábor állapota: a rák miatt már ki sem jöhet a kórházból

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Reviczky Gábor szomorúan vallotta be: nem készül már új darabra.

Reviczky Gábor már évek óta küzd a rákkal: 2022-ben állapítottak meg nála prosztatarákot, melyet sikeresen kezeltek. Reviczky Gábor most 75 éves, ám korához képest úgy tűnt, hogy eddig jól reagált a szervezete a gyógyszerekre, amiből összesen négy félét kell szednie. Most azonban komoly találgatásokat indított el, hogy többen is látni vélték Reviczky Gábort egy kórházban, így felkeresték és megkérdezték, hogy mégis pontosan mi a helyzet az állapotával.

Reviczky nem kertelt azzal kapcsolatban, hogy a pletykáknak sajnos van valóságalapja. Valóban kórházban volt Reviczky Gábor és bár kiengedték, rossz hírt közölt ezzel kapcsolatban:

,,Igaz, most jöttem ki a kórházból, de már mehetek is vissza."

Azt, hogy pontosan mivel kellett bemennie, nem árulta el, de nem nehéz kitalálni a korábbi betegségéből, hogy vélhetően rákbetegsége miatt szorul fokozottabb orvosi felügyeletre. Reviczky a gyógyszereinek számán kívül nem akart már elárulni a kezelés részleteiről, így nem tudjuk azt sem, hogy hogyan és mivel segítenek a Nemzet Színészének kinevezett Reviczkyn.

Tompos Kátya tragédiájának fényében különösen aggódnak az emberek, hatalmas veszteség lenne a színházvilágnak és a rajongóknak, ha bármi történne a színésszel. Állapota azonban így is befolyásolja a munkáját: elmondta, hogy nem szeretne már új szerepet vállalni, de ehhez egyelőre nem tartotta magát. Úgy fogalmazott, hogy őt gyógyítja a színház, így végül igent mondott néhány felkérésre és két filmben is ráosztották a főszerepet.

Reviczky még ennyit tett hozzá a betegségét feszegető témával kapcsolatban:

,,Nem szeretnék erről bővebben nyilatkozni, éppen elég rémhír terjeng erről."

Reviczky zárkózottsága különösen furcsa annak fényében, hogy korábban szokatlan őszinteséggel mesélte el életének ezt a nehéz szakaszát, a videót itt tudod megnézni: