promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a szemrevaló hölgy Reviczky Gábor 20 évvel fiatalabb felesége, aki a színész legfőbb támasza volt a rákbetegsége idején
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Reviczky Gábor még 1999-be házasodott össze negyedik feleségével, Krisztinával.

Reviczky Gábor neve az utóbbi időben inkább szomorú hírek miatt került a figyelem középpontjába. Kossuth-díjas színművészünknél még 2022-ben diagnosztizáltak prosztatatrákot, ami után meglehetősen gyorsan romlott az egészségügyi állapota, mivel sajnos áttétek is alakultak ki nála.

A mi kis falunk sztárja eleinte tiltakozott a kemoterápiás kezelés ellen, de végül nem maradt számára más lehetőség a gyógyulás érdekében. A gyötrelmes kezelések pedig végül szerencsére meghozták neki a remélt gyógyulást, nemrégiben pedig visszatért a színpadra is, amikor a Képzelt beteg főszerepében a Pesti Színházban láthatta őt a közönség.

Nagyon komoly, intellektuális közönség volt, akik komolyan vették a darab humorát. Bevallom, a végére jobban elfáradtam, mint a betegségem előtt, de tudja, ez amolyan nagyon jóleső fáradtság. Szeretem ezt a szerepet, ezt a darabot. Ezért is nagyon kellett koncentrálnom, nem akartam cserben hagyni sem a kollégákat, sem a nézőket, pedig bele sem néztem a szövegkönyvbe, ami mellesleg nem is volt a kezdetektől. De annyira enyém ez a szerep, hogy úgy látszik, nincs is rá szükség!

- mesélte a visszatérés kapcsán a Borsnak a színművész, aki egyúttal azt is bejelentette, hogy új darabot már nem fog vállalni, mert a küzdelmes próbafolyamatot már nem bírná végigcsinálni a jelenlegi állapotában.

Ezen bejelentése sokakat elszomoríthatott, ám a színművész mögött szerencsére minden döntése mögött ott van szerető családja, főleg csinos felesége Krisztina, aki mindenben támogatja őt, már több mint 20 éve. Reviczky Gábor és felesége között egészen pontosan 20 év korkülönbség van, szerelmük azonban így is tartósnak bizonyult, és irigylésre méltó házasságban élnek két és fél évtizede.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész egyébként három sikertelen házasságon volt túl, amikor még a kilencvenes években beleszeretett nála a jóval fiatalabb, lakberendezőként végzett Krisztinába. Végül 1999-ben házasodtak össze, kapcsolatukból pedig egy fiuk és egy lányuk született.

A színművész pedig nem is tehetett volna szívhez szólóbb vallomást annál, mint amikor néhány évvel ezelőtt azt mondta imádott feleségéről, hogy Krisztina az első igazi társa eddigi életében.

Reviczky Gábor csak nagyon ritkán mutatja meg feleségét a nagyvilágnak, 2016-ban azonban kivételt tett és az alábbi Krisztinával közös fotót osztotta meg a közösségi oldalán!

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás