promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Vilmos herceg: feketébe borult a királyi család oldala

Gyászol Vilmos herceg: feketébe borult a királyi család oldala

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Vilmos hercegék gyászolnak.

Nemcsak a britek, de a világ számos pontján kiemelt figyelemmel kísérik, hogy mik történnek a királyi családban. Jelenleg most III. Károly és Katalin hercegné egészségéért aggódnak sokan, hiszen mindketten rákosak. Ugyan az uralkodó részt tud venni a június 15-ei eseményen, ami az ő novemberi születésnapjához kapcsolódik, de Vilmos herceg feleségéről épp a napokban közölték, hogy nem vehet részt a ceremónián; sőt, egész évre kiürítették a naptárát, és egészen addig nem mehet el hivatalos eseményekre, és addig nem folytathatja tovább a munkáját, amíg az orvosai azt nem mondják, hogy meggyógyult.

Nem csoda tehát, hogy mindenki nagyon aggódik Katalinért, ezért a brit sajtó is gyakran frissítgeti a Buckingham-palota oldalát, hogy közzétesznek-e valami új hírt a hercegné állapotáról, illetve magának a családnak a közösségi oldalát is rendszeresen figyelik, hiszen Vilmosék is fent vannak az Instagramon is, és ott is gyakran posztolgatnak.

Hatalmas riadalom törhetett ki, hiszen a herceg közösségi oldala egyszerre csak feketébe borult, ami ugye az esetek többségében azt jelenti, hogy az illető gyászol. Ez most is így van, Vilmosék gyászolnak, és a legtöbb követő bizonyára rögtön arra gondolt, hogy Katalinnal történhetett valami, de szerencsére nem így van; viszont együtt szomorkodnak az elhunyt miatt.

Gyógyíthatatlan betegség után, 41 éves korában meghalt a kiváló angol sportoló, Rob Burrow rögbijátékos. A férfit a motoros neuronbetegség, az idegsorvadás támadta meg, emiatt tolószékbe került. A betegség jelenleg gyógyíthatatlannak számít, így aztán nem tudták megmenteni Burrow életét; június 2-án elhunyt.

Vilmos herceg és családja nagy tisztelője volt a sportolónak, reménykedtek benne, hogy fel tud gyógyulni, de szomorúan értesültek a halálról. A saját oldalukra ki is rakták, hogy az egész családdal osztoznak a hozzátartozók fájdalmában; Katalinnal együtt lélekben ott vannak a gyászolókkal.

(Fotó: Bors/Instagram)