promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Telekom okostepsis Marija megint hozta a formáját, életveszélyes Netflix-ajánlójától te is eldobod a flexet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak óvatosan a flexszel hadonászással és a Mars-utazással is, egyik veszélyesebb, mint a másik.

Ugye emlékeztek még a Telekom okostepsis reklámjaira? Ha nem, akkor sürgősen be kell pótolnotok, hiszen Stefanovics Angéla úgy adja elő a bohókás szerepét benne, ahogy senki más. Ha már igen, akkor máris itt a legújabb „Maris” reklám, ami garantáltan feldobja a napodat!

Ezúttal egy filmajánlót forgatnak a műhelyben, és mivel egy percre nem állhat meg a munka, ezért aztán Mari flexszel a kezében mondja fel a szövegét, nem túl kiemelkedő hatékonysággal, ám annál nagyobb lelkesedéssel.

Annyit azért sikerült Mari mondandójából kibogozni, hogy a Marsra magyar! című magyar sorozatról van szó, aminek első szezonja végre felkerült a Netflix platformjára. Szerencsére feliratozták is nekünk a videót, és ami még ennél is nagyobb szerencse, hogy Mari csak ijesztegetett minket a flexszel, majd azzal a lendülettel el is tűnt a színről.

Legalábbis egy időre, hiszen a sorozatban ismét feltűnik Stefanovics Angéla, akiről már korábban is írtunk. Sokan biztosan emlékeznek rá, ugyanis már évekkel ezelőtt is láthattuk őt színdarabokban, filmekben, hasonlóan bohókás reklámokban - a „Köszönjük, Emese!” mondat például az egész országban szállóigévé vált.

A Színművészetin végzett, Jászai Mari-díjas színésznő sokoldalúságát akár a L'art pour l'art fellépésein, vagy saját YouTube-csatornáján is felfedezhetjük, és bár mostanában ritkábban bújik Anzselika Habpatron bőrébe, van fenn jó néhány videója, ami pillanatok alatt elűzi a borús hangulatot!

Angéla néhány hónappal ezelőtt Kadarkai Endre Klubrádiós műsorában is vendégeskedett, a Szavakon túlban pedig minden eddiginél közelebbről megismerhettük őt és a munkásságát. Többek között önálló standup-előadásáról és a Janklovics Péterrel való színpadi együttműködésről is mesélt, de a magánéletébe is betekintést engedett, így Szervét Tiborral való kapcsolatáról is említést tett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás