promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen bevág a bugyi Axente Vanessa lábai között, feltüzelően pikáns fotókon szerepel a NTMH zsűritagja

Teljesen bevág a bugyi Axente Vanessa lábai között, feltüzelően pikáns fotókon szerepel a NTMH zsűritagja

Borítókép:  TV2 Play - NTMH
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem csoda, hogy arra buzdította a modelleket, hogy bátran dobják le a ruhát, ő maga is szívesen tesz így.

Bár nemzetközi körökben hihetetlenül híres és keresett, hazánkban a szélesebb körű ismertséget egyértelműen a Next Top Model Hungary műsora hozta meg neki. Itt a szakmai zsűri tagja volt, nem véletlenül: fiatal kora ellenére hosszú ideje modellkedik és több országban bizonyította már tehetségét és rátermettségét. A NTMH-ben az egyik legszigorúbb ítész volt, nagyon keményen bírálta a lányok viselkedését és teljesítményét, sok versenyző tőle tartott a legjobban. Axente Vanessa fotóit végignézve láthatjuk, hogy valóban minden adottsága megvan ahhoz, hogy profi legyen: nincs olyan ruha, vagy stílus, ami ne állna jól neki, alakja is kivételesen szép, amit rendszeres testmozgással és egészséges táplálkozással ér el: sok tornagyakorlatot és receptet oszt meg követőivel.

Szakmai sikerei mellet a magánélete is remekül alakult: rátalált a szerelem. Párjával sok ideig távkapcsolatban éltek, ám két évvel ezelőtt összeházasodtak, ez pedig meghozta számukra a várva várt összeköltözést is. A boldogító igent Budapesten mondták ki, egy majdnem 120 fős vendégsereg előtt, hihetetlen sokszínű, multikulturális vendégkör volt, Vanessza elmondása szerint pedig mindenki fantasztikusan érezte magát.

Nem is lepődünk meg azon, hogy élete legfontosabb napjára, élete legszebb ruháját öltötte magára: egy Daalarna ruhát viselt, melyet Benes Antia kifejezetten neki készített, figyelembe véve Vanessa kivételes testi adottságait. Menyecskeruhát nem szeretett volna viselni, ezért is különösen vicces, hogy a NTMH-ben Merő Péter oldalán ült, aki Palvin Barbi rajongásig imádott menyecskeruháját tervezte.

De más jó hírt is megosztott magáról Vanessza: öt hónapig sikerült titkolnia, de végül bevallott követőinek egy óriási örömhírt: várandós, hamarosan édesanya lesz.

A 28 éves modell természetesen kismamaként is gyönyörű, ám nemrég megosztott egy Maldív-szigeteket készült régebbi képet, amelyen extrém, bevállalós fürdőruhája nem sokat bíz a képzeletre: