promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A néphergelően szexi Halmosi Viki most az utolsó testrészét is megmutatta, amire eddig látatlanban csorgattuk a nyálunk: cici villantott

A néphergelően szexi Halmosi Viki most az utolsó testrészét is megmutatta, amire eddig látatlanban csorgattuk a nyálunk: cici villantott

Borítókép:  Youtube - STóthMárta
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Tizenkilencre húzott lapot, de bejött neki: felrobbant a magyar internet, szemmel is zabálják ezeket a hihetetlen kebleket.

O tempora, o mores - mondta Cicero Catilina elleni vádbeszédében: ó idők, ó erkölcsök! Ez egykori nagy formátumú római politikus-író-rétor-polihisztor köztársasági korszakát élő Római Birodalomban a Catilina által szervezett összeesküvés leleplezéséért került egészen magas pozíció a római szenátusban, és ezen kijelentésével minden bizonnyal örök érvényűt szólt.

A női szépség nem csak a férfi társasdalom, de mondhatni az egész emberiséget is lenyűgözte mindig is: míg régebben városokat döntöttek romba értük (lásd Trója), addig ma már például az online magazinok felületein hódolhatunk a gyengébbik nem szépségének.

A 21. században az internetnek és a közösségi médiának köszönhetően egy egészen újfajta foglalkozás, de mondhatni hogy embertípus tűnt fel, ez pedig az influenszer. Míg korábban a nagy médiabirodalmak döntötték el szinte kizárólagosan, hogy kik lesznek híresek, az internet elterjedésének hála az emberi történelemben még soha nem tapasztalt mértékben vált egyszerre hihetetlenül egyszerűvé eljuttatni a saját magadról gyártott tartalmat nagyon sok embernek nagyon rövid idő alatt, így mára hazánkban is vannak olyan személyek, akik kizárólag abból élnek, hogy a virtuális térben sok követőjük van, és ezt a virtuális követőszámot váltják valamilyen módon nagyon is valóságos pénzre.

Halmosi Viktória, vagy követői számára csak Viki, pontosan ilyen influenszer: Vikinek egyedül az Instagram oldalán több, mint 200.000 követője van: a legutóbbi országgyűlési választáson ennyi szavazat 3,5%-os eredményre lett volna elég, ami a parlamentiséghez kevés, az állami támogatáshoz viszont elég. Halmosi Viki viszont nem politikus babérokra tört, hanem inkább ruhákat reklámoz, és mivel igen csinos hölgyről van szó, ezt igen hatékonyan is csinálja - többek között az alábbi videóban is:

@vikihalmosii reklam| Induuul az ehavi kedvezmény! @myprotein Tadow (ACÚSTICO) - Nahz