promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a kívánatos huszonévest viszi ágyba Leonardo DiCaprio, legszívesebben ruhát se venne fel a szexi modell

Ezt a kívánatos huszonévest viszi ágyba Leonardo DiCaprio, legszívesebben ruhát se venne fel a szexi modell

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ha DiCaprio tartja a papírformát, akkor még idén kiadja a meztelenkedni szerető dögös modell útját. 

Vittoria Ceretti egy olasz szupermodell, aki az elmúlt években jelentős sikereket ért el a divatiparban. Szépsége, eleganciája és professzionalizmusa révén Vittoria gyorsan a divatvilág egyik legkeresettebb modelljévé vált. Született 1998. június 7-én Bresciában, Olaszországban, Ceretti fiatal kora ellenére lenyűgöző karriert épített fel.

Karrierje 2012-ben indult, amikor részt vett az Elite Model Look versenyen, amely az egyik legrangosabb modellverseny a világon. Bár nem ő nyerte meg a versenyt, az ott szerzett tapasztalat és a divatvilágra gyakorolt hatása elindította karrierjét. Első nagyobb áttörése 2013-ban történt, amikor debütált a Milánói Divathéten, ahol azonnal felfigyeltek rá a szakma nagyjai.

Azóta Vittoria Ceretti szinte minden nagy divatház kifutóján megfordult, beleértve a Chanel, a Prada, a Dolce & Gabbana, a Versace, és a Valentino show-it is. Emellett olyan rangos divatmagazinok címlapján szerepelt, mint a Vogue, a Harper's Bazaar és az Elle. Vittoria elegáns megjelenése és karizmatikus személyisége miatt a legnevesebb tervezők és fotósok kedvelt modellje lett.

Ceretti nemcsak a kifutón, hanem a kampányokban és a reklámokban is kiemelkedő. Számos globális márka, mint például a Fendi, a Givenchy és a Bottega Veneta választotta őt kampányaik arcának. Karrierje során Vittoria Ceretti sokszínűsége és tehetsége révén nemcsak a divatiparban, hanem a közösségi médiában is jelentős követőtábort szerzett. Instagram profilján több százezer követője van, akik napi szinten követik munkáját és személyes életének pillanatait.

A magánéletét tekintve Ceretti mindig is ügyelt arra, hogy magánszféráját megőrizze a nyilvánosság előtt. Az utóbbi időben azonban a bulvárhírek középpontjába került, amikor kiderült, hogy kapcsolatban áll Leonardo DiCaprio-val, a világhírű színésszel. A párt először 2023-ban látták együtt, és azóta többször is megjelentek együtt különböző nyilvános eseményeken és privát alkalmakon. DiCaprio, aki korábban is híres volt a modellekkel való kapcsolatairól, láthatóan boldog és kiegyensúlyozott Ceretti társaságában.

Leonardo DiCaprio, az Oscar-díjas színész, aki számos ikonikus szerepéről ismert, mint például a "Titanic", a "Viharsziget" és a "A Wall Street farkasa", hosszú ideje az egyik legnagyobb hollywoodi sztár. Kapcsolata Vittoria Ceretti-vel újabb bizonyítéka annak, hogy a színész mindig is vonzódott a divat világában tevékenykedő nők iránt. A pár közötti kémia és összhang azonban sokak szerint különösen erős, ami arra utal, hogy kapcsolatuk több lehet, mint egy röpke románc.

Vittoria Ceretti szépsége és tehetsége mellett most már egy másik aspektusban is a reflektorfénybe került, ami tovább növeli ismertségét és népszerűségét. Az olasz szupermodell és a hollywoodi színész kapcsolata a jövőben is biztosan sok figyelmet fog kapni, mind a média, mind a rajongók részéről.