promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kyle Jenner ultraszexi bikiniben villantotta meg hatalmas melleit, leesett a rajongók álla a látványtól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kyle Jenner ennél már nem is lehetne szexibb.

Kyle Jenner szexi bikinis fotói egyenes felrobbantották az internetet. A hatalmas melleiről ismert celebnek továbbra sem kell szégyenkeznie hiszen elképesztő formának örvend.

Jenner 1997. augusztus 10-én született a kaliforniai Los Angelesben, a legtöbben pedig a Kardashians című valóságshowból ismerhetik. még 2007-ben Kylie és szülei, illetve testvérei közül Kendall, Kim, Khloé, Kourtney és Rob elkezdték a sorozatot, ami nagyon hamar népszerűvé vált és Kyle Jennernek is meghozta a világhírnevet. 

A fiatal lány a valóságshow mellett modellkarrierjét is elindította, a Sears Crush Your Style kollekciójával, illetve a Nick Saglimbeni által készített fotósorozattal. Azóta pedig számos magazin címlapján szerepelt, és sokszor kérik fel fotózásra, emiatt modellként is számontartják.

E mellett pedig 2020-ban szerepelt Ariana Grande és Justin Bieber Stuck With U videóklipjében, valamint Cardi B és Megan Thee Stallion WAP klipjében, s még ebben az évben már az élére került a Forbes legjobban fizetett celebjei listájának. 2022. januárjában ő lett az első nő, aki több mint 300 millió követőt szerzett az Instagramon.

Követőinek száma pedig mostanra a 400 milliót is elérte. A rendkívül csinos hölgy ezt a hatalmas érdeklődést persze nem feltétlenül intelligenciával vagy különleges tartalmaival, hanem sokkal inkább megnyerő külsejével nyerte el. Ez pedig nem is csoda hiszen Kyle, aki egyébként már kétgyermekes édesanya is, egészen tökéletes alakot tudhat magáénak.

Legutóbb például egy egészen aprócska narancssárga bikiniben mutatta meg hatalmas melleit és formás lábait, mellyel szinte fel is robbantotta a közösségi oldalát. A rajongók nem is győzték eléggé kifejezni tetszésüket a szexi fotók láttán, melyeket ide kattintva most te is megnézhetsz! 

Alább pedig egy hasonlóan szexi felvételt is megnézhetsz Timothee Chalamet kedveséről!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás