promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Al Pacino fiatal barátnője észbontóan néz ki bikiniben, de Kylie Jenner hatalmas mellei miatt is özönlöttek a lájkok – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alexandra Romanovna is feltűnik, aki imádja ledobni a bikinifelsőjét.

Az 53 év korkülönbség soknak tűnik? Ahogy sokan tudják, Hollywoodban semmi sem lehetetlen. Úgy néz ki Noor Alfallah az idősebb pasikra bukik, mivel Mick Jagger után Al Pacino mellett találta meg a szerelmet. A színészlegenda állítólag nagyon jól kijön a 28 éves szépséggel. Noor vagyonos családból származik, szóval nem a pénzre hajt. Most megmutatjuk nektek bikiniben, ami kicsit visszahozza a nyarat.

Még februárban született meg Kylie Jenner és Travis Scott második gyermeke. Volt már arra példa, hogy a pár szakított egymással, de azóta ismét dúl a szerelem közöttük. Kylie szokásához híven elég hamar vissza tudta nyerni a bombaformáját. A Kylie Cosmetics és a Kylie Skin nevű sminkbirodalom tulajdonosa újra villantott az Instagramon a 369 millió követőjének. A fotón az üzletasszony nagyon dögös, és a hatalmas mellei kerülnek előtérbe.

Végül zárjuk a mai rovatunkat Alexandra Romanovna csábító képeivel. Az orosz modell sokszor dönt úgy, hogy ledobja a bikinifelsőjét. Csoda, hogy az Instagram ezt eltűri neki. Közben néha olyan falatnyi fürdőruhákat vesz fel, mint mondjuk Dua Lipa.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás