promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szexiség művészete: Kylie Jenner legérzékibb fotói

A szexiség művészete: Kylie Jenner legérzékibb fotói

Fotók & Programok

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy kis adag szexiségre és stílusinspirációra vágysz? Ne keress tovább Kylie Jennernél, a lenyűgöző modelltől és vállalkozótól, aki meghódította a világot. Lenyűgöző külsőjével és kifogástalan divatérzékével Kylie világszerte rajongók millióinak stílusikonjává vált.

Mitől olyan ellenállhatatlan Kylie Jenner? Először is, hogy olyan teste van, amiért meg lehet halni. Kylie tudja, hogyan kell magabiztosan fotósok elé állni. Akár egy merész bikiniben nyaral a tengerparton, akár a kifutón, a fiatal Jenner mindig felkelti a figyelmet, és a rajongói még többért könyörögnek.

Persze nem csak Kylie gyilkos alakja az, ami ennyire magával ragadóvá teszi őt. A stílusa is ugyanolyan igéző, a feltűnő és elegáns stílus egyedi keveréke, amely kiemeli őt a tömegből. De talán a legcsábítóbb dolog Kylie Jennerben a rettenthetetlen hozzáállása. Akár a divatválasztásaival kockáztat, akár a sminkjeivel feszegeti a határokat, Kylie mindig hajlandó kockáztatni és kipróbálni valami újat. Ez a fajta önbizalom pedig tagadhatatlanul szexi.

Ha tehát inspirációra vágysz, hogy feldobd a saját ruhatáradat, vagy csak szeretnél sütkérezni Kylie Jenner ellenállhatatlan bája fényében, nézd meg ezt a válogatást a szexi Kylie legjobb darabjaiból. A fülledt fotózásoktól kezdve a lenyűgöző vörös szőnyeges megjelenésekig, itt van minden, amitől el fogsz ájulni és még többre vágysz.

Borítókép:  profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás