promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Forgott a kocsi fedélzeti kamerája, amikor telefont kaptak a szülők: haldokló lányukról érkezett hír

Forgott a kocsi fedélzeti kamerája, amikor telefont kaptak a szülők: haldokló lányukról érkezett hír

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Megrázó videó, a szülők reakciója csontig hatoló.

Nincs annál nagyobb fájdalom az életben, mintha egy szülő megéri a gyermeke elvesztését. Bárhogyan történik is, az tragikus: ha hirtelenül, váratlanul ér véget az élete, de az is embertelen szenvedés, ha haldokolni látja a család a kisgyermeket. Bár nem gyakran gondolunk erre, de a legszörnyűbb betegségek a gyerekeket is érinthetik: ekkor pedig hatalmas teher nehezedik a családra, amit ráadásul úgy kell viselniük, hogy a beteg gyermek ne érezze, hogy mekkora a baj és az esetleges testvérekre is jusson kellő figyelem, még egy ilyen nehéz helyzetben is.

Most egy megható videó kezdett el terjedni az interneten, amit egy autó fedélzeti kamerája rögzített. A kocsiba éppen beszálló szülőket veszi a főképp biztonsági okokból használt eszköz, azt is megtudhatjuk, hogy van még egy gyermekük. A szülők fáradtak, nyúzottak, szomorúak, ám nem derül ki ennek az oka, egészen addig amíg meg nem csörren a telefonjuk, amire mindketten összerezzennek.

Ekkor derül ki, hogy kislányuk kórházban van, élet halál között lebegve és a mindent eldöntő hívás futott be hozzájuk. A szülők aggódva veszik fel a telefont, miközben egy kicsit megismerhetjük a családjuk történetét.

A szülők szemmel láthatóan fel vannak készülve a legrosszabbra, arra, hogy esetleg gyermekük haldoklásáról értesítik őket, de arra is, hogy már megtörtént a legrosszabb. A gyermek hosszú időt töltött elzárva a családjától, állapota miatt pedig közösségi gyűjtést is indítottak, ahol sokan segítettek a családnak, hogy legalább anyagi terheiket tudják enyhíteni. Amikor egy kisgyermeknek van szüksége valamilyen költséges kezelésre, akkor általában elmondható, hogy egy emberként fognak össze az emberek, hogy megmentsék a kicsi életét.

És hogy mit közölt velük az orvos? Azt a lenti videóban tudod megtekinteni. Előre szólunk, szinte lehetetlen sírás nélkül végig nézni. A videó azzal zárul, hogy rengeteg gyermeknek van szüksége segítségre és mutatnak is olyan családokat, akiknek sikerült a lehetetlen: