promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Újabb ismert magyar színész lett a kórház rabja: az orvosok nem hajlandóak kiengedni a színészt

Újabb ismert magyar színész lett a kórház rabja: az orvosok nem hajlandóak kiengedni a színészt

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az összes előadást lemondták, amiben szerepelt, ez nem túl bíztató.

A május közepén történt események aggodalommal töltötték el a magyar színház szerelmeseit, amikor Jordán Tamás, a Kossuth- és Jászai-díjas színművész kórházba került egy kisebb orvosi beavatkozás miatt. Jordán Tamás ekkor még nem kívánt részleteket megosztani, de magabiztos nyugalommal biztosította a közönséget, hogy az egészségügyi probléma nem súlyos és gyógyítható.

„Nem baleset ért, a probléma gyógyítható, és szerencsére nem is súlyos. Ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehetek, hamarosan pedig újra színpadra állhatok”. 

Azonban a derűlátás korai volt, a helyzet nem alakult ilyen egyszerűen. A színészt nem engedték haza a kórházból, és a Rózsavölgyi Szalon is kénytelen volt lemondani azokat az előadásokat, amelyekben Jordán Tamás szerepelt. Egy hete a Blikk újból elérte a színészt, aki türelmet kért és jelezte, hogy még mindig kórházi kezelés alatt áll.

Most vasárnap azonban reménykeltő hírek érkeztek:

„Már sokkal jobban érzem magam, köszönöm a nézőknek, hogy gondoltak rám! Noha még mindig kórházi tartózkodásra vagyok ítélve, reményeim szerint jövő hét elején gyógyultan elengednek” – nyilatkozta Jordán Tamás, aki már nagyon várja, hogy visszatérhessen imádott hivatásához. „Azt remélem és úgy is tervezem, hogy június közepétől már újra részt tudok venni az előadásaimban.”

Jordán Tamás eddig komoly egészségi problémáktól mentes életet élt, bár cukorbetegsége miatt inzulinnal kell kezelnie magát. Néhány évvel ezelőtt pedig a koronavírus-járvány terítette le őt néhány hétre, ami szintén jelentős megpróbáltatás volt számára.

Jordán Tamás lánya nemrégiben coming out-olt, így egyébként is sok figyelem szegeződik a családra.

A magyar színházi világ nagyra becsült alakja, Jordán Tamás, nemcsak a szakmájában elért sikerei miatt, hanem emberi nagysága miatt is sokak kedvence. Művészi pályafutása során számos felejthetetlen előadással ajándékozta meg a közönséget, és most mindenki izgatottan várja visszatérését a színpadra.

Jordán Tamás példája azt mutatja, hogy a legnehezebb időkben is kitartással és optimizmussal kell előre néznünk, hiszen a művészet és az élet örömei mindig valahol várnak ránk. Különösen fontos ez most, amikor a színházi világot ennyire hatalmas veszteség sújtotta: Tompos Kátya művésznő 41 éves korában elhunyt, Reviczky Gábornak pedig (vélhetően a kiújuló rákja miatt) ismét kórházba kellett mennie.

Ez Jordán Tamás egyik legsikeresebb videója, nézők ezrei imádták ezért az interjúért: