promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A KRESZ-t egyáltalán nem ismerő vendég zavarta meg az autósok nyugalmát Szentendrén, döbbenetes pillanatokat rögzített a fedélzeti kamera
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A paripa felbukkanása nem kis riadalmat okozott az autósok körében.

Az utóbbi időben egyre több érdekesebbnél érdekesebb állatok váratlan feltűnésével kapcsolatos hír látott napvilágot Magyarországon. Legutóbb például egy hazánkban kóborló farkasról érkeztek információk.

A méretes állatot Gerencsér Zsolt sportvadásznak sikerült lencsevégre kapnia, aki szombat reggel bakmegfigyelés során találkozott össze egy farkassal Ácsnál. A farkas először nyulakra majd őzekre hajtott, és láthatóan a vadász jelenléte se nagyon zavarta. 

Gelencsér Zsolt azt mondta, hogy éppen az egyik útról kanyarodott rá a másik földútra, amikor megpillantotta a farkast, ahogy egy nyulat hajt. Mint mondta a farkas nem volt egy ijedős fajta és utána ott nézte őt 50 méterről, majd elment az erdő felé, ő azonban nem hagyta ennyiben a dolgot és megindult felé, hogy elé tudjon kerülni, de addigra az állat már az erdőben volt.

A váratlan találkozásról alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

Most pedig mindössze néhány nappal később újabb váratlan eset ütötte fel a fejét a hírek világában. Szentendrén ugyanis egy hatalmas ló vágtatott be az autósok közé, nem kis riadalmat okozva. A paripa vélhetően valahogy kiszökött az istállóból és egyedül indult útnak a forgalmas főúton, amiből nagyobb tragédia is lehetett volna, ám elvileg nem történt baleset az esetből.

A ló feltűnését azonban lencsevégre kapták, a videó pedig azóta futótűzként terjed az interneten. Az ominózus felvételt a BpiAutósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette.

Szentendre belvárosában egy szökött ló a KRESZ szabályokat felrúgva bevágtatott elénk a főútra, majd index nélkül a szembesávba áttérve kényszerítette megállásra a szembejövőket, mielőtt szabálytalanul letért balra. Javaslom a lovak KRESZ-re oktatását! Komolyra fordítva remélem megtalálta a gazdi és nem bünteti meg nagyon, elég rémültnek tűnt így is.

– írta a videó mellé az érintett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás