promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hét gyermek maradt árván az M3-ason történt tragédia után, a felismerhetetlenségig összeroncsolódott az egyik autó

Hét gyermek maradt árván az M3-ason történt tragédia után, a felismerhetetlenségig összeroncsolódott az egyik autó

Borítókép:  RTL
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Sokkoló képsorok készültek a karambol után, esélyük sem volt a Suzukiban a túlélésre.​

A magyarországi baleseti mutatók továbbra is nagyon szomorú képet mutatnak, és hiába a rengeteg kampány és ellenőrzés, sok a gyorshajtó, a telefonozó, és a figyelmetlen autóvezető. Sajnos most is a nem kellő odafigyelés miatt következett be borzalmas tragédia.

Az M3-as nyíregyházi oldalán, Nagyfüged környékén vasárnap hajnalban bekövetkezett ütközés során két férfi azonnal életét vesztette egy a felismerhetetlenségig összeroncsolódott Suzukiban. A szürke autó egy kisbusszal ütközött, amely már nem tudta elkerülni a balesetet.

A Suzuki sofőrje a közeli pihenőből kihajtva a gyorsítósávban először vészvillogóval haladt, majd hirtelen sávot váltott, ahol a Volkswagen érkezett, amely nagy sebességgel belecsapódott az előtte lévő autó hátuljába. A tűzoltók összesen három kocsival érkeztek a helyszínre, feszítővágó segítségével szabadították ki a Suzukiban ülőket, majd adták át őket a mentőknek.

Két férfin már nem lehetett segíteni, mint azt az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál elmondta, egy harmadik férfit a helyszíni, életmentő beavatkozásokat követően életveszélyes koponya és belső sérülésekkel szállították kórházba, ahol sürgősségi osztályra került, ám hétfőn ő is belehalt sérüléseibe.

A Suzuki vezetője és egyik utasa az RTL szerint közeli rokonok voltak, harmadik társukkal együtt az egész település gyászolja őket, a polgármester pedig pénzzel segíti az áldozatok családjait. A kisbuszt vezető idősebb férfi nem sérült meg.

A Suzukit vezető 24 éves áldozat után egy kisgyermek maradt árván, míg 30 év körüli rokona a közösségi oldalakon található megemlékezések szerint hat gyermeket hagyott hátra. A borzalmas tragédia kapcsán a rendőrség vizsgálatot indított, hogy kiderítsék, ki és milyen mértékben hibázhatott a baleset során.