promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
„Nekem három szülőm volt” – Lang Györgyi eltitkolt lánya végre kamera elé állt és mindent elmondott

„Nekem három szülőm volt” – Lang Györgyi eltitkolt lánya végre kamera elé állt és mindent elmondott

Borítókép:  Fotó: YouTube / Klubrádio
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Lang Györgyi lánya 18 éves lett, és ahogy mondja, őt három szülő nevelte fel és sokat köszönhet nekik.

Lang Györgyi lányáról eddig csak keveset hallottunk, Palugyai Sári a napokba érettségizik és a harmadik rostára készül a Filmművészeti Egyetemen. A rendkívül érett gondolkodású fiatal lány életét meghatározza, hogy – ahogy mondta – három szülő nevelte fel. Határozott célokat tűzött ki maga elé, és az egy évvel ezelőtt elhunyt énekesnővel való kapcsolatáról is beszélt a Klubradió podcast adásában.

„Engem három szülő nevelt fel, anya, apa és Györgyi” – mondta Palugyai Sári a podcast stúdióban, ahol gyakran megfordult az elmúlt években, Lang Györgyi ugyanis ennél a médiumnál dolgozott szinte a haláláig, Ötös című rádióműsor egyik műsorvezetőjeként.

„Elfogadó, szeretetteljes családban nőttem fel, ennek köszönhetően lettem én is ilyen színes és elfogadó” – hangsúlyozta a 18 éves Sári, aki büszke arra, hogy különlegesnek számító gyermekkora lehetőséget teremtett önmaga megismerésére. Elmondása szerint szivárvány családban élni egészen más, mint a hagyományos, kétszülős változatban.

A születésével kapcsolatban elmesélte, hogy édesanyja és Lang Györgyi egy pár voltak és amikor úgy döntöttek, szeretnének gyermeket, kerestek egy férfit, apának. A fiatal lány szerint jobbat nem is választhattak volna, édesapjára ugyanis mindig, minden helyzetben számíthat. 

Születésekor a VI. kerületi Délibáb utcába került, ahol Lang Györgyi élt, később került át az édesanyjához a Damjanich utcába. „Azt szoktam mondani, nekem egy apukám és két anyukám van, illetve sajnos már csak volt. Györgyi meghalt, amit egy év után sem tudok feldolgozni” – mondta a mikrofon előtt ülve a lány.

Arra a kérdésre, hogy érték-e támadások az iskolában a családja miatt, azt mondta, előfordult, hogy amikor születésnapi bulit tartott, néhány barátját nem engedték el a szülei hozzájuk és ez rosszul esett neki. 

Lang Györgyi lányának határozott céljai vannak

Bár még csak 18 éves, Sári már jól tudja, hogy ő is szeretne egyszer gyermeket. Azt mondja, számára a család egy olyan közeg, ahol nem csak apa és anya van, hanem több emberből álló, színes közösség. Egész gyermekkorában sokan vették körül, Lang Györgyi vitte magával a fellépéskre is. Előfordult, hogy mózeskosárból hallgatta végig a Pa-Dö-dő koncerteket. Hatéves kora óta színházban játszik és ott képzeli el a jövőjét is. 

A podcastban beszélt arról is, hogy Kulka Jánost, vagy ahogyan ő nevezi Lang Györgyi egyik legrégebbi barátját, Jancsit nem különösebben foglalkoztatta, hogy Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója nem hívta fel telefonon, amikor a Nemzet Színészének választották. Sokan azonban felháborodtak ezen. Sári a harmadik rostánál tart a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, jövőre nagy eséllyel Vidnyászky lesz az osztályfőnöke, ha felveszik, de áll elébe.