promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A túlvilágról okozott meglepetést Lang Györgyi, a rajongók nem hittek a szemüknek
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lang Györgyi alaposan meglepte a rajongóit a saját búcsúztatóján.

Kedd este végső búcsút vettek a 66 éves korában elhunyt Lang Györgyitől. Rajongói, barátai, szerettei a budapesti állatkertben gyűltek össze, hogy méltó módon emlékezzenek meg az énekesnőről, arra azonban nem számítottak, hogy Györgyi egy-egy apró ajándékkal lepi meg mindannyiukat.

A búcsúztatón a jelenlévők meghallgathatták az elhunyt énekesnő egyik dalát, valamint fültanúi lehettek utolsó kívánságainak is. Az eseményen többek között jelen volt Csonka András, Geszti Péter, Kulka János, Szinetár Dóra, és természetesen Falusi Mariann is, aki csodálatos beszéddel köszönt el barátnőjétől:

„39 és fél különleges év volt, amit Györgyivel együtt töltöttünk, és azért ez elég hosszú és - én azt hiszem - hihetetlenül tartalmas volt. Egy aktuális dolog: tegnap voltam Ózdon egy beszélgetésen, egyet-kettőt énekeltem közben, és mondta az a 300-350 ember, hogy énekeljek Pa-dö-dőt is. Mondtam, hogy gyerekek, ma lesz a búcsúztató, így nem fogok és nem is szeretnék, mert Györgyi nélkül nem ugyanaz...”

Hozzátette, hogy végül az egyik hölgy meggyőzte őt, hogy adja elő az egyik dalukat, de nem bírta elénekelni.

„Végigbőgtem az egészet, egy szót nem énekeltem, de 350 ember üvöltve énekelte végig tapsolva... Azt hiszem, az ózdiak ezt küldték ma Györgyinek”

- mesélte Falusi Mariann.

Lang Györgyi búcsúztató

Posted by Story on Tuesday, June 13, 2023


Lang Györgyi végakarata is teljesült: az énekesnő úgy rendelkezett, hogy a búcsúztatóján megjelenők kapjanak egy ajándékot tőle, mégpedig egy kis, cserepes kaktuszt. Tudniillik az énekesnő nagyon szerette ezeket a növényeket, otthon is tartott belőlük néhányat. Egyik kedvenc kaktuszának most a fővárosi állatkert lesz az új lakóhelye; ide fogják elültetni a többi kaktusz közé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás