promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen videóval reklámozza Tóth Gabi a táborát, Papp Máté Bencét is rávette a ripacskodásra

Kellemetlen videóval reklámozza Tóth Gabi a táborát, Papp Máté Bencét is rávette a ripacskodásra

Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Teljesen kiakadtak, megint az énekesnőről beszél az egész ország.

Hihetetlen gyorsasággal halad Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata: bár nem jósoltak hosszú jövőt a szerelmüknek, eddig nagyon úgy tűnik, hogy rácáfoltak a rossz nyelvek véleményére. Papp Máté Bence már oda is költözött Tóth Gabi szentendrei otthonába és elmondásuk szerint a táncos fiú Gabi kislányával, Hannarózával is remekül megtalálta a közös hangot. Gabi az új párkapcsolatában elképesztő átalakuláson ment keresztül, csak úgy ragyog, olyan, mintha hosszú évek után megtalálta volna azt a stílust, ami a legközelebb áll hozzá.

Elmondása szerint házasságában már régóta boldogtalan volt és ez úgy érezte, hogy külsején is meglátszott: mióta Papp Máté Bencével élnek szerelemben és harmóniában, azóta a külseje is idomult a változáshoz. A korábbi rövid haj után hosszú fürtökre váltott, öltözködése is sokkal nőiesebb lett, de van egy még szembetűnöbb változás. Sok kilótól szabadult meg az énekesnő, akinek már a mindennapok részévé vált a rendszeres testmozgás, ezáltal pedig csodálatosan izmos lett.

Most azonban kettőjük kapcsolata szintet lépett és közös projektbe fogtak szerelmével: az Egy a ritmusunk elnevezésű táborra készülnek gőzerővel, mely ahol várnak minden olyan gyermeket és fiatalt, akik érdeklődnek a népi hagyományok, a zene, a tánc, a kézműveskedés, lovaglás, vagy éppen íjászat iránt.

A tábort természetesen már gőzerővel elkezdték promótálni a szerelmesek, egy ízelítő reklám videóval szerették volna felhívni a figyelmet a kezdeményezésükre, amibe megint rengeteg ember kötött bele. Gabi a videóhoz azt írta, hogy ilyen hangulatra lehet számtani a táborban, ám sokan a torkának estek. Egyes Facebook csoportokban keresetlen szavakkal illeték a művésznő produkcióját, sokan harsánynak és ripacsnak titulálták és azt is nehezményezték, hogy a párját is belerágatta ebbe.

A videót itt tudod megnézni, személyes véleményünk szerint a videó teljesen önazonos és remekül megmutatja kettőjük művészi szenvedélyét:

papp-mate-bence-toth-gabi-tabor-egy-ritmusunk-reklam-video