promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi újabb műsort sírt ki magának a TV2-n, a kamerák előtt árulhatja el Papp Máté Bence titkait is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a nagy bejelentés, már nem kell sokat várni Lékai-Kiss Ramóna beszélgetős műsorára.

Ismét felveszi a kesztyűt az RTL-lel a TV2, amely egy teljesen új formátummal készül, ezúttal a csatorna online streaming felületére, vagyis a TV2 Play-re, ahol nem csupán újranézhetők a legkedveltebb műsorok, de olyan adásokkal is találkozhatnak, amik máshol nem láthatók.

A műsorról Lékai-Kiss Ramóna Instagram oldalára tett ki rövid beharangozót. Ebből kiderült, hogy heti gyakorisággal jelentkezik majd a podcast-jellegű beszélgetés, melynek összesen tíz adása készül, és mindegyikben egy-egy híresség életébe nyerhetnek bepillantást a nézők, hallgatók. A műsor házigazdája szerint a beszélgetések során a hírnév mögötti világba is izgalmas utazásokat tesznek, ezáltal jobban megismerhetik és megszerethetik a mikrofon túloldalán ülőket.

A műsorvezető egyúttal több fotót is megosztott a kulisszák mögül, melyeken Till Attila, Gáspár Győző, valamint Tóth Gabi is látható. Az online műsor a TV2 Titkok Ramónával Video Podcast nevet viseli majd, ám arról egyelőre még nem tettek közzé részleteket, hogy mikortól kerülnek fel az adások a TV2 Play felületére, azonban vélhetően hamarosan látható lesz az első rész.

Tóth Gabi pedig minden bizonnyal az elmúlt időszakról is szót ejt majd, a napokban ugyanis sokatmondó posztot tett ki követőinek, melyben arról ír, hogy elfogadja, hogy bizonyos dolgok már nem úgy mennek az életében, mint régebben.

Egyben arról is ír, hogy van egy gyönyörű és egészséges gyermeke, egy társa, aki a legnehezebb pillanatokban is mellette van, valamint megvan minden ereje a sikeres „újraépítkezéshez”. Az énekesnő coach segítségét is igénybe veszi, aki rendkívüli módon motiválja őt, segít számára kijönni a pesszimizmus gödréből, leküzdeni a szorongásait, valamint megtanítja az „irigyeseit” is elfogadni és megérteni.

Forrás: 168 óra

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás