promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: csaknem kétezer millió forint volt a főnyeremény, mutatjuk a nyerőszámokat

Hatoslottó: csaknem kétezer millió forint volt a főnyeremény, mutatjuk a nyerőszámokat

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Rengetegen pályáztak a vasárnapi pénzesőre, nem is csoda, hatalmas összeg volt a tét.

A feladat rendkívül könnyűnek tűnik, hat számot beikszelni a szelvényen pillanatok alatt megvan, ám ahhoz, hogy egészen biztosan nyerjünk, több mint 8 millió számkombinációt kellene játékba küldeni, ami anyagi szempontból alapos bukta lenne.

A szerencsevadászoknak azonban egyetlen szelvénnyel is érdemes volt ma próbálkozni, az előző héten ugyanis senki nem ütötte meg a főnyereményt, a halmozódás ráadásul már hónapok óta tart, így mostanra 1,94 milliárd forint gyűlt össze a hatoson.

Az a 66 játékos, aki csak öt számot talált el az előző héten, minden bizonnyal azóta is bosszús kicsit, hiszen bár a 240 ezer forintos summa sem hangzik rosszul, csupán egyetlen számra voltak a milliárdoktól.

A jó hír azonban, hogy most ismét újra lehetett próbálkozni, a hat nyerőszámot pedig ezúttal is a Duna TV-n, 16 órától húzták ki, a 22. héten az alábbi számok érhettek pompás nyereményt:

33, 18, 39, 6, 43, 24

Ezen a héten pedig végre valahára megütötték a főnyereményt, így valakinek nagyon vidáman telhet a vasárnap délutánja! Habár ez még mindig messze van a 2021-es rekordtól, ez valószínűleg egy percig sem zavarja azt, aki zsebre vágta ezt a szinte felfoghatatlanul nagy összeget.

Jövő héten ismét érdemes kiválasztani a szerencseszámainkat, hiszen az ötösön még ennél is nagyobb nyereményt lehet majd kaszálni, egészen pontosan 2,86 milliárd forint ütheti valakinek a markát.

A Skandinávon valamivel szerényebb a jackpot, szerdán 210 millió forintot lehet nyerni hét szám eltalálásával, igaz itt még csak két hete halmozódik az összeg, akkor négyen is helyesen tippeltek. Igaz itt van a legnagyobb esélyünk, hiszen „már” 3,36 millió szelvény kitöltésével biztosra mehetünk. Aki pedig most elkezdi, jövő ilyenkorra talán be is fejezi a töltögetést!