promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
6,9 milliárdot nyert a lottón, majd pontosan azt tette, amit mindenki tenne
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerencsés lottónyertes végre olyan életet élhet, amilyet mindig is szeretett volna.

Ha valakit azon kapunk, hogy egy kicsit elbambult, akkor jó eséllyel éppen az járt a fejében, hogy milyen jó lenne megnyerni a lottót. Magyarországon is rengetegen lottóznak, hiszen már annak a gondolata is bizsergető, hogy egy minimális összeg befizetése után gigantikus nyereményt kaphatunk, ha a mi oldalunkon áll a szerencse – ennek persze sajnos elég minimális az esélye, de sosem nulla.

Most egy ausztrál anyuka tapasztalhatta meg azt, hogy milyen érzés elvinni a főnyereményt a lottón, és ezzel egyetlen csapásra kiiktatni az összes anyagi gondot. A nő összesen 28 millió ausztrál dollárt, vagyis nagyjából 6,9 milliárd forintot nyert, és először el se akarta hinni a dolgot, majdnem sokkot kapott a gigászi örömhír hallatán – valószínűleg mindenki így lenne vele, főleg egy ekkora nyeremény láttán.

A szerencsés lottónyertes nagyon boldog volt, hiszen rengeteg elérhetetlennek tűnő tervet, álmot, vágyat dédelgettek a férjével, és most mindegyik megvalósulhat, hála a hatalmas pénznyereménynek.

A nő azt is elárulta, hogy azonnal felmond a munkahelyén, hogy végre több időt tölthessen a családjával – minden bizonnyal mások is pontosan ezt tennék a helyében, még akkor is, ha szeretik a munkájukat.

A helyi lottófelelősök először nem is tudták elérni a főnyereményt bezsebelő ausztrál nyertest, de végül sikerült felvenniük a kapcsolatot vele, szóval ilyen szempontból is nagy volt az izgalom.

Biztos, hogy sokan lennének most a hirtelen meggazdagodott ausztrál nő helyében, hiszen Magyarországon is számtalan ember álma, hogy egyszer megnyerje a lottót – alábbi cikkünkben található ezzel kapcsolatban pár tipp egy lottószakértőtől:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás