promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
359 milliót nyert a lottón egy férfi, miután befurakodott elé egy tapló
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A türelem rózsát terem - nos, ebben az esetben inkább súlyos milliókat.

Ha valakit megkérdeznénk, hogy mi a legféltettebb álma, akkor 10-ből 9 ember jó eséllyel szinte rögtön azt mondaná, hogy megnyerni a lottót. Ez nem meglepő, hiszen sokan szinte az összes problémájukat le tudják vezetni az anyagi helyzetükre, egy jelentős lottónyeremény pedig egyik pillanatról a másikra semmissé tudná tenni ezeket a gondokat – szóval érthető, hogy miért ilyen népszerű a lottó Magyarországon is.

Egy 43 éves floridai férfi is hasonló álmokat dédelgetett, és igazán boldog volt, mikor egy szép napon összejött neki. Munoz Espinoza egy hosszú, átdolgozott nap után úgy gondolta, hogy szerencsét próbál, és lottózik egyet. Mikor odaért az automatához, egy kellemetlen alak direkt elé furakodott, hogy ő lottózhasson előbb – ebből nem okozott problémát a fáradt férfi, hiszen csak azt akarta, hogy elintézze a dolgát, és végre hazamenjen pihenni.

Munoz Espinoza az elé furakodó taplónak köszönheti a szerencséjét, ugyanis kereken 1 millió dollárt, vagyis nagyjából 359 millió forintot nyert véletlenül generált számokkal a lottón – ez pedig nem történhetett volna meg, ha máshogy alakulnak a dolgok, és esetleg azon a különleges napon kiharcolja magának, hogy ő lottózhasson először, és nem a másik férfi.

A nyertes választhatott, hogy részletekben kéri a nyereményét, vagy egyben, de akkor kicsit kevesebbet kap. Végül az utóbbi mellett döntött, és így 828 ezer dollárt, vagyis körülbelül 297 millió forintot vihetett haza. A tervei szerint a pénzből új otthont vesz majd a családjának, szóval nem akarja elherdálni apróságokra – valószínűleg sokan követnék a példáját.

Persze nem mindig sül el jól, ha valaki hatalmas összeget nyer a lottón, hiszen van egy nő, akinek ez kétszer is összejött, most még sincs pénze:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás