promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azt hazudta a férjének, hogy megnyerték a lottót, három hét múlva mégis multimilliomos lett
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő el sem olvasta rendesen a Nemzeti Lottótársaság emailjét, ám hamar kiderült, hogy ezt elég rosszul tette.​

Az egykori irodai adminisztrátor, Charlotte Peart 1 millió fontot nyert (mostani árfolyamon több mint 438 millió forint) a 2018-as EuroMillions lottósorsoláson, néhány héttel korábban azonban még átverte a férjét azzal, hogy megnyerték az áhított fődíjat, mit sem sejtve arról, hogy ez valóban megtörtént.

Charlotte kapott egy emailt a lottótársaságtól, hogy nyertek, ám végig sem olvasta rendesen a levelet, mert biztos volt benne, hogy az ötből mindössze két számot találtak el, ami mindössze 3 fontos nyereményt jelent.

„Élénken emlékszem rá, nem tudtam abbahagyni a kuncogást, amikor felhívtam a férjemet az email elolvasása után. Mondtam neki, hogy hatalmas hírem van drágám 250 000 fontot nyertünk, nem semmi mi? Persze én azt gondoltam, hogy 3 fontot nyertünk, két héttel később azonban váratlan telefont kaptam. A lottótársaságtól hívtak, hogy mi nyertük meg a fődíjat, az 1 millió fontot. Egészen elképesztő élmény volt”

- mondta most a Mirrornak öt évvel a történtek után a háromgyermekes édesanya.

Charlotte azt mondja, hogy a telefonhívás után végül elolvasta az eredeti emailt és már abban is tájékoztatták őket a nyereményről, ő pedig alig akart hinni a szemének a hat nulla láttán.

A brit család élete teljesen megváltozott a hatalmas nyeremény után. Azóta vettek egy családi házat, az édesanya pedig indított egy saját vállakozást, ami azóta is remekül működik, és sokkal több időt tud gyermekeivel és férjével tölteni.

32 éves férje, Daniel, azonban nem szállt el a nyeremény után és még mindig asztalosként dolgozik. A férfi egyébként kicsit megbántódott felesége tréfáján, ám miután megtudta, hiogy mindez valósággá vált minden sérelmét elengedte. A házaspár kapcsolata azóta még sokkal jobb lett és boldogan élnek hatalmas házukban, három gyermekükkel és két labradorjukkal együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás