promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: ép ésszel nehezen felfogható összeg, 33,7 milliárd forint volt ma este a tét
Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy darabig azért valahogy csak eltengődnénk a főnyereményből.

Az Eurojackpot az egyik legnépszerűbb összeurópai lottójáték, amit több ország közösen szervez és persze közösen is lehet rajta játszani, csaknem 300 millió ember számára érhető el ez a lottófajta. Ennek köszönhetően természetesen a nyereményalap is óriási, 10 és 90 millió euró között változik – és most bizony rendesen közeledünk a maximumhoz.

A játékmenet rendkívül egyszerű, a szerencsevadászoknak összesen két mezőn kell számokat választaniuk, az egyiken 1 és 50 között, a másikon pedig 1 és 12 között. A főnyereményt az viheti el, aki mindet helyesen megtippeli.

Habár az esélyek egész jónak tűnnek első ránézésre, valójában azonban közel 140 millió szelvényt kellene kitölteni ahhoz, hogy biztosan megüssük a főnyereményt. Úgyhogy jobb, ha már most elkezdjük töltögetni, és bevonjuk a családot, barátokat is. Habár az szinte bizonyos, hogy jövő keddig nem végzünk vele, ha elég gyorsak vagyunk, péntekig talán meglehet. Érdemes előkészíteni a pénztárcánkat is, hiszen egy játék ára 820 forint.

Ugyan a sorsolást Helsinkiben végzik, a nyertesek kilétére a németeknél és a dánoknál derül fény. Ami nagyon jó hír, hogy adózni nálunk sem kell, a főnyeremény így nettóban értendő, úgyhogy a 33,7 milliárd fix összeg.

Kisebb nyeremény felvétele (200 ezer forint alatt) bármelyik online terminállal rendelkező lottózóban lehetséges, természetesen a szelvény ellenőrzését követően.

Ha Fortuna istennő mosolya még szélesebb volt, úgy 300 000 000 Ft feletti nyeremény esetében a nyeremény kifizetése már kizárólag banki átutalással történik, ehhez telefonon kell a nyertesnek egyeztetnie a nyeremény kifizetésével kapcsolatos teendőket, mindenkinek hasonló hívásokat kívánunk a hétvégére!

Mutatjuk a pénteki nyerőszámokat, elő a szelvényekkel:

1, 34, 39, 47, 49 - 1, 12

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás