promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legálisan lopott sorsjeggyel nyerte meg a főnyereményt, 60 milliós vagyon hullott az ölébe
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lopott sorsjeggyel lett gazdag egy szerencsés nő.

Nem véletlenül mondják azt a szerencsejátékra, hogy bármikor bejöhet. Az ember tényleg nem tudhatja, hogy mikor ikszeli be éppen a megfelelő számokat a lottón, vagy mikor húzza ki pont azt a kaparós sorsjegyet, amivel pillanatok alatt gazdag emberré válhat. Aztán előfordul, hogy az élet pont olyan szerencse elé állítja az embert, hogy a véletlenek összjátéka folytán, egy legálisan lopott sorsjegyen kaparja le a mesés főnyereményt, ami rögtön megoldja a család pénzügyi gondjait.

Ugyanez történt azzal a szerencsés nővel is, aki a szerencsének, no meg a munkatársa rosszul meghozott döntésének köszönhette, hogy nagyjából 60 millió forintnak megfelelő pénz hullott az ölébe.

Mikor azt mondtuk, hogy legálisan lopott volt a kaparós sorsjegy, amivel a nő nyert, nem állítottunk valótlant.

Az úgynevezett Yankee swap, vagyis Mocskos Mikulás nevű játék igen közkedvelt Amerikában. Ennek a lényege, hogy a közös ajándékozásnál mindenki eldöntheti, hogy megtartja-e a saját ajándékát, vagy valaki mással elcseréli. Ilyenkor a másik személynek nincs beleszólási joga, ha valaki pont vele akar cserélni, hát így járt. Így aztán mindenki legálisan tudja lopkodni a másik ajándékát - de persze arról sem tudja előre, hogy mi van benne.

Lori Janes eredetileg egy 25 dolláros ruhavásárlási utalványt kapott a céges karácsonyi bulin, de egy munkatársa ellopta tőle. Így aztán ő egy másik kollégája kaparós sorsjegyét vette el. Ott helyben lekaparta, és nem hitt a szemének, mikor látta, hogy 175 ezer dollárt, vagyis durván 60 millió forintot nyert vele - ez volt a szóban forgó sorsjegy főnyereménye.

A nő családja először el sem akarta hinni a dolgot, végül aztán együtt mentek el felvenni a nyereményt, ami az adók levonása után 124 ezer dollárra redukálódott. Azért a nagyjából 42 millió forint is szép pénz, biztos sokan örülnének neki. Lori Janes ebből az összegből leginkább lánya diákhitelének kifizetésére, valamint a családi autók hitelének végtörlesztésére fordított.

Az alábbi videóban láthatjátok a nő reakcióját is, amikor megtudta, hogy milliomos lett.

(forrás: The New York Post)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás