promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország egyik legszebb nőjének tartják az egyetlen magyar iPhone-lányt, aki szerda esténként bűvöli el az embereket
Borítókép:  Médiaklikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hazánk egyik legszebb nője Dwayne Johnsonnal játszott egy filmben, most szerencsevonzó műsorvezetőként ismeri az ország.

Szülési szabadságból tért vissza a Skandináv lottó-sorsolásba Zsiros Anna, a professzionális modell, aki nemcsak hazánk egyik legszebb nője, de az ország egyetlen iPhone-lánya, aki Dwayne Johnsonnal szerepelt együtt filmben. Zsiros Anna nemrég második gyermekét szülte meg, és most elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen a szerencsejátékok világába. Jól is tette, ugyanis a Skandináv lottó legutóbbi számhúzásán telitalálat született; valaki közel félmilliárd forinttal lett gazdagabb.

Zsiros Anna a modellkedéssel 16 éves korában került kapcsolatba, bár sohasem akart a kifutóra kerülni. Mégis megtetszett neki ezt a szakma, és elkezdett vele komolyabban foglalkozni az iskola mellett.

2003-ban megnyerte a Miss Internet Hungary döntőjét; a közel egy éven át tartó verseny folyamán havonta 18 lányra szavazhattak a netezők, akik a fináléban Annát találták a legszebbnek. 

Karrierjét beauty, fashion, sytle, lingerie, valamint reklámfotózások színesítik és számos reklámfilmben szerepelt. Olyan nemzetközi márkáknak volt az arca, mint például a Swarovski, a Rexona, a Bell&Ross vagy a Silk and Cashmere, ezen kívül a német SFT címlapján is több ízben feltűnt.


Természetesen itthon sem csak a divat szakmában keresett modell, hiszen dolgozott már együtt számos ismert márkával és szolgáltatóval, mint a Bomba, a Spirit Hotel, az Alaska Vodka, a Chio vagy az Új Ház Centrum.

A mozifilmek kedvelői is találkozhattak már vele, ugyanis nemcsak egy 2006-os rövidfilmben szerepelt, de a 2014-es Herkulesben is felbukkan, aminek a főszereplője Dwayne Johnson. Zsiros Anna egy athéni városlakót játszik a filmben, de nem ő az egyetlen magyar híresség, akit láthatunk a produkcióban, ugyanis Vajna Tímea, Sydney van den Bosch, Trokán Nóra, Papadimitriu Athina, Kovács Panka, és Palvin Barbara is feltűnik benne.

A modell 2009-ben lett az ország egyetlen iPhone-lánya, amikor a neves fotós, Handrás meggyőzte őt, hogy készítsék el ezt a képet.

„Amikor Annával először beszélgettünk a fotózásról egyből bevillant az agyamba, hogy vele KELL megcsinálnom ezt a képet, profi modell, gyönyörű arccal, ez kell ide. Sok wannabe modellel találkoztam, de ehhez a képhez nem lehet akármilyen modellel dolgozni, mert bár nem látszik, iszonyú nehéz volt a fotózás, magam sem gondoltam volna, hogy ennyire macerás lesz meglőni azt a pár képet, ami a végleges kompozit elkészítéséhez szükséges”

- írta akkor a blogjában a fotós.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás