promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Blaise Pascal és Pierre de Fermat forog a sírjában miután a villalakók valószínűségszámításba kezdtek
Borítókép:  RTL+/ValóVilág
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megkezdődtek a Villalabor Napok a luxusbörtönben, ahol egy alapműveltségi kvízre is sor került.

Meglepetésekkel teli reggelben volt része a luxusbörtön lakóinak, ugyanis megkezdődtek Villabor Napok. A játékosok első feladata egy alapműveltségi kvíz volt, ahol a teljesítményük alapján két csapatba osztották őket. 

Míg Kikidi és Geri többször is felolvastak egy kérdést, hogy biztosan jól értik-e, akadt, aki már az elején feladta. Kérdezték őket a köztársasági elnök személyéről, a ValóVilág első évadáról és arról, vajon milyen vegyület lehet a rettegett dihidrogén-monoxid. Bár sokan nem tudták, az utóbbi megválaszolásához egy vízcsepp elég.

VV Dorka szerint egyébként egy levegőben lévő vegyi anyag lehet.

Ám, ha te is szeretnéd meghallgatni, hogy a többi villalakó milyen kreatív válaszokkal rukkolt elő, akkor ide kattintva tudod meglesni. 

Döcögősen ment a feladatok felolvasása- és értelmezése 

A későbbiek folyamán pedig a két csapatnak különféle tudományos jelenségeket kellett vizsgálniuk. A feladat felolvasását VV Giadára bízták, akinek ismét meggyűlt a baja a magyar nyelvvel. Így a nézők kíváncsian várták, hogy a döcögős értelmezés- és felolvasás után, a villalakók megértik-e a feladatot.

Nagy nehezen sikerült, ráadásul az egyik kirobbanó sikert is aratott a résztvevők között, ugyanis a feladathoz szükséges görögdinnye kettéroppant a gumiszalagok nyomása alatt. Így akadt olyan játékos, aki úgy megijedt, hogy félelmében felugrott. 

Ha kíváncsi vagy, hogyan próbálták felrobbantani a dinnyéket a villakutatók, akkor azt itt tudod megtenni. 

Blaise Pascal és Pierre de Fermat forog a sírjában

A következő feladat a matematika érettségi mumusa, a valószínűségszámítás volt. Dzsigerinek meggyűlt a baja a fej és az írás lekövetésével, Valen és Csaszi pedig inkább a kártyázásra, mint a kör ász felbukkanásának valószínűségére koncentráltak. A dobókockával végzett hatos dobásokat azonban gondosan feljegyezték a villa lányai, így a feladatok után a statisztikák prezentálása sem maradt el. A kíváncsi olvasók ide kattintva nézhetik meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás