promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő fordulat a ValóVilág12 szériájában: Aurelio szabadulása után azonnal beleállt a villa hősébe
Borítókép:  RTL+/ValóVilág
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy szerencsés jelentkező teljes jogú villalakóvá válhat, és akár a végső győzelem is az övé lehet.

Ahogyan azt már jól megszokhattuk folyamatosan pörögnek az események az ország leghíresebb luxusbörtönében. Ezen a héten például munkahetet tartanak a lakók, ahol különféle karkötőket, mágneseket, kanalakat kell gyártaniuk.

A nap dolgozóját sem felejtik el kihirdetni a szerkesztők, ugyanis a műsor Instagram-oldalán mindig friss információt találnak az érdeklődők arra vonatkozóan, hogy aznap ki volt a legügyesebb. Legutóbb VV Valen nyerte el a címet, akiről szintén posztoltak a műsorkészítők, ám nem várt fordulatot vettek az események. A képhez ugyanis az ex luxus-és hétköznapi börtönlakó, Aurelio is hozzászólt.

 

"De várom, hogy párbajozz újra. Akkor hazaküldelek"

 

– kommentelte a börtönöket kedvelő férfi, aki a jelek szerint nemcsak figyelemmel követi az új évad eseményeit és szereplőit, de nem is kifejezetten szimpatizál a széria hősszerelmesével. 

Bár, akadtak akik a villa Don Huanjanak védelmére keltek, s azonnal személyeskedő kérdéseket tettek fel az egykori villalakónak, hogy legalább annyira kellemetlen helyzetbe hozzák őt, mint amilyen volt az ő hozzászólása is. De nézzük csak, mit írtak neki:

"Milyen volt a börtön, volt pasid oda bent?"

 

A kínos kérdésre cikkünkig nem válaszolt Aurélio a kíváncsi kommentelőnek.

Viszont, aki személyesen szeretné hallani a villában zajló eseményeket, azoknak most van egy jó hírünk

Minden eddiginél szélesebbre tárja kapuját a ValóVilág12 Villája, ahova RTL+ előfizetéssel most szinte bárki számára megnyílik a lehetőség, hogy beköltözzön a luxusbörtönbe. A jelentkezni kívánóknak nincs más dolguk, mint a linkre kattintva kitölteni egy pofon egyszerű jelentkezési lapot. Végezetül pedig beküldeniük azt. Itt több nevet fognak majd kihúzni, akiknek a többi villalakóhoz hasonlóan egy egészségügyi – pszichológiai és fizikai – vizsgálaton kell részt venniük.

A ValóVilág szenior kreatív producere, Kónya Gergely elmondta:

Végül a nézők fogják egy beszavazón eldönteni, hogy a kisorsolt regisztrálók közül végül ki az, aki beköltözhet teljes jogú villalakóként a villába.

Felpörögtek tehát az események a villában, de az idő vészesen fogy, ugyanis május 26-án, vasárnap éjfélkor zárul a regisztráció. Másnap, az esti összefoglalóban sorsolás, néhány nappal később pedig valakinek már pakolnia is kell és irány a villa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás